Χρήστες OnLine

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

Ο εφιάλτης της εισβολής των αλλοδαπών υλοποιείται με καταιγιστικούς ρυθμούς

Από την πρώτη ημέρα της έκδοσης του ΡΕΣΑΛΤΟ, αλλά και χρόνια πριν, είχαμε αναδείξει και αναλύσει διεξοδικά το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας: Τη «μεταναστευτική εισβολή-εποικισμό»
Υπογραμμίζαμε από τότε ότι «Η θεωρία και η πράξη των... ανοικτών συνόρων αποτελεί την πεμπτουσία της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης. Το ζήτημα της μετανάστευσης, της λαθρομετανάστευσης και του εποικισμού είναι ΚΟΜΒΙΚΟ. Αποτελεί στρατηγική συνιστώσα του πλανητικού κράτους για την άλωση των εθνών κρατών.».

Αναλύαμε κουραστικά ότι το ΕΡΓΑΛΕΙΟ, το πρακτικό εργαλείο, για να υλοποιηθεί η άλωση της χώρας μας είναι η προγραμματισμένη εισβολή των αλλοδαπών…

Από τότε είχαμε υπογραμμίσει ιδιαίτερα τα παρακάτω:

«Με τον ισλαμικό εποικισμό επιχειρείται η «αναίμακτη» κατοχή της Ελλάδας και φυσικά η διαίρεσή της. Τα «ανοικτά σύνορα» στα στίφη των ισλαμιστών θα μας οδηγήσουν αύριο σε μια «ομαλή» ισλαμική κατοχή με ό,τι εφιαλτικό αυτό συνεπάγεται…»

Σήμερα υλοποιείται αυτός ο εφιάλτης!

Αυτά που ζούμε με τις κατευθυνόμενες και προβοκατόρικες «εξεγέρσεις» των ισλαμικών συμμοριών είναι η αρχή ενός νέου κύκλου, πιο σφοδρών, επιθέσεων εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Όλα αυτά περί «προσβολής» του Κορανίου είναι μπούρδες: Προβοκατόρικα τρικ για να βελονιάσουν το φανατισμό των ισλαμικών στρατιών που βρίσκονται στη χώρα μας.

Η διάσταση που δώσανε οι σπόνσορες αυτών των προβοκατσιών, οι παραγωγοί και τα γρανάζια του τηλεθεάματος και τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ και ιδιαιτέρως των «προοδευτικών Νταβάδων», αποδεικνύει τους προβοκατόρικους σχεδιασμούς.

Ένα «επεισόδιο» που αν δεν ήταν «στημένο» και σχεδιασμένο από τους σπόνσορες του αντιρατσισμού θα είχε περάσει εντελώς απαρατήρητο, πήρε τις διαστάσεις ενός ψυχωτικού τρόμο-θεάματος από τους επαγγελματίες του είδους.

Ο στρατηγικός στόχος ήταν ένας και μοναδικός: να ερεθίσει και να καλλιεργήσει τις ψυχώσεις του θρησκευτικού φανατισμού των Ισλαμιστών.

Τα εκκολαπτόμενα «τάγματα εφόδου», με τους ποικίλους επιδοτούμενους «αριστεριστές» κινήθηκαν αστραπιαία.

Οι μαφιόζικες συμμορίες των Πακιστανών και Αφγανών που δρουν στην Αθήνα (ποικίλα κυκλώματα εμπόρων ναρκωτικών, του εγκλήματος κ.λ.π) ανέλαβαν δράση «εκπαιδευτική»: στις καταστροφές, στις φωτιές, στα πλιάτσικα, στην τρομοκρατία.

Μπαίνουν σε εφαρμογή και δοκιμάζονται ανάλογα σχέδια με αυτά της κουκουλοφόρικης «εξέγερσης» του Δεκέμβρη.

Συγκροτούνται και εκπαιδεύονται στην ΠΡΑΞΗ τα ισλαμικά «τάγματα εφόδου».



Ο άμεσος στόχος: Η επίθεση και η τρομοκράτηση των αντιστάσεων του ελληνικού λαού εναντίον του αλλοδαπού εφιάλτη.

Η οργή της ελληνικής κοινωνίας έχει καταμετρηθεί από τους μηχανισμούς του καθεστώτος και τους πολύχρωμους ιδεολογικούς απολογητές τους. Βλέπουν όλοι αυτοί ότι η ελληνική κοινωνία αρχίζει να αντιδρά στην κόλαση που την έχουν οδηγήσει, στο ζόφο των αλλοδαπών μαφιών, στη φρίκη της εγκληματικότητας και των ποικίλων ακαθαρσιών και λοιμωδών νοσημάτων από την αλλοδαπή κατοχή.

Σχεδιάζουν και προωθούν λοιπόν, τέτοιες τρομοκρατικές πρακτικές, υποκινώντας και φανατίζοντας το πλήθος του μουσουλμανικού στοιχείου…

Κάθε προβοκάτσια είναι μέσα σε αυτά τα σχέδια προκειμένου να αναχαιτίσουν και να τρομοκρατήσουν την οργή που κοχλάζει μέσα στην ελληνική κοινωνία και αρχίζει ήδη να εκδηλώνεται…



Στρατηγικός στόχος: Να χρησιμοποιηθούν αυτά τα κατασκευασμένα και εκπαιδευμένα «τάγματα εφόδου» για την ολοκληρωτική άλωση της ελληνικής κοινωνίας και για τα ποικίλα παιχνίδια των «νταβάδων» και των μηχανισμών τους.

Τέτοιου είδους γεγονότα που προωθούνται και «ερεθίζονται» από το σύστημα και τα μίσθαρνα όργανά τους αποτελούν και «σχολεία» επιθετικής προπαρασκευής και στρατολόγησης: Στρατολογούνται και προπαρασκευάζονται» για πλατύτερες και σφοδρότερες συγκρούσεις, όλα τα μαφιόζικα αλλοδαπά στοιχεία, όλα τα πιο καθυστερημένα, ζωώδη και τυχοδιωκτικά.



Είναι γνωστή αυτή η φασιστική μέθοδος συγκρότησης, οργάνωσης και εξοπλισμού της βαρβαρότητας, του σκοταδισμού και του φανατισμού.

Με την ίδια αυτή μέθοδο οργανώνουν και εδώ, οι μυστικές υπηρεσίες των διεθνών και εγχώριων «νταβάδων», τα «αποσπάσματα» του νέου φασισμού, από το πλήθος των εξαθλιωμένων αλλοδαπών και κυρίως από τις αλλοδαπές και ισλαμικές μαφίες του εγκλήματος που ζουν και βασιλεύουν στην Ελλάδα.



Το Κοράνι και το θρησκευτικό φρόνημα είναι το άλλοθι. Είναι η συνεκτική «ουσία» των υστερικών ψυχώσεων φανατισμού και καταστροφής.

Αυτό εφαρμόστηκε και στα Βαλκάνια για το αιματοκύλισμα τους, τους πολεμικούς διχασμούς, τη διαίρεση των λαών, το κομμάτιασμα των κρατών και την εγκαθίδρυση των προτεκτοράτων.

Η ίδια μελετημένη και πετυχημένη συνταγή.

Οι ίδιοι μηχανισμοί των «αριστερών» επιδοτούμενων. Χρόνια και χρόνια αγωνίζονται όλοι αυτοί οι άθλιοι με τα «αριστερά» προσωπεία» για να περάσουν στην ελληνική κοινωνία τα νεοταξικά ιδεολογήματα και να την «πείσουν», με πακτωλούς χρημάτων αντιρατσιστικής τρομοκρατίας, να αποδεχτεί το θάνατό της…



ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ!

Η ελληνική κοινωνία έχει μεγάλη ιστορική, αγωνιστική παράδοση και ΣΥΝΟΧΗ και δεν διαλύεται…

ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ και θα ΝΙΚΗΣΕΙ … "


http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20658#20658

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου