Χρήστες OnLine

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2008. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2008. ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ..

189 κλοπές και διαρρήξεις, 65 κλοπές αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, 9 ένοπλες ληστείες και μία δολοφονία, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Αυτή είναι η σπουδαία πολυπολιτισμική Ελλάδα σήμερα των Καραμανλήδων, Παπανδρέηδων, Παπαρηγαίων, Αλβανάνων. Σχεδόν Κολομβία δηλαδή... Λίγο θέλουμε ακόμα και θα την ξεπεράσουμε την Κολομβία, ζήτημα χρόνου είναι... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

Η Στατιστική Υπηρεσία της Αστυνομίας και του Υπ. Εσωτερικών, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία της εγκληματικότητας στην Ελληνική Επικράτεια για το έτος 2008. Τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά. Η εγκληματικότητα τρέχει με ρυθμούς ταχύτητας του φωτός πλέον στην Ελλάδα και όπως θα δείτε στους καταλόγους παρακάτω, οι αλλοδαποί είναι ο μεγάλοι πρωταγωνιστές οι οποίοι κυριολεκτικά "κλέβουν" την παράσταση!

Προσέξτε ότι η εγκληματικότητα των ημεδαπών είτε παραμένει ίδια είτε μειώνεται σταθερά σε πολλές περιπτώσεις. Αντίθετα η ξενόφερτη εγκληματικότητα που μας έφεραν οι "οικονομικοί μετανάστες", σημειώνει προοδευτικά και μαθηματικά, ραγδαίες αυξητικές τάσεις χρόνο με το χρόνο και σε καμία περίπτωση μείωση.

Εάν αναλογιστούμε μάλιστα ότι οι αλλοδαποί στην Ελλάδα επίσημα και από τις αρχές της πολιτείας υπολογίζονται σε 1,5 εκατομμύρι0 δηλαδή είναι 7,5 φορές λιγότεροι από τους Έλληνες, τότε η κατάσταση παίρνει τρομακτική τροπή που θα έπρεπε εδώ και χρόνια να έχει αντιμετωπιστεί με μία σοβαρή και αποτρεπτική μεταναστευτική πολιτική.

Αναλογιστείτε και το ότι τα ποσοστά εξιχνίασης από την αστυνομία είναι εντελώς γελοία ως τραγικά, δείχνοντας περίτρανα ότι πλέον η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο:
Κλοπές τροχοφόρων 43,05%
Κλοπές - Διαρρήξεις 17,17%!!!!!
Ληστείες 29,91!!!!!

Καταλαβαίνετε δηλαδή ότι η εγκληματικότητα που περιγράφουν τα στατιστικά της αστυνομίας στους παρακάτω πίνακες, είναι σχεδόν 8 φορές υψηλότερη στην πραγματικότητα και αν αναλογιστούμε ότι οι αλλοδαποί είναι και οι πλέον "επαγγελματίες" με πρωτόγνωρες, προχωρημένες και υπερσύγχρονες μεθόδους άσκησης εγκληματικότητας και συνεπώς πολύ λίγοι από αυτούς τελικά συλλαμβάνονται, τότε καλύτερα να μεταναστεύσουμε σε καμία άλλη χώρα γιατί ούτε η Κολομβία πλέον δε θα συγκρίνεται σε λίγο με την Ελλάδα...

Και φυσικά δεν φταίνε οι αλλοδαποί συλλήβδην, αλλά πάρα πολλοί από αυτούς και δυσανάλογα με το αναλογικό ποσοστό σύγκρισης τους επί του συνολικού πληθυσμού στην Ελλάδα, μεταξύ αλλοδαπών και ημεδαπών. Αλλά και πάλι δεν φταίνε στην ουσία ούτε αυτοί γιατί απλά βρήκαν και τα κάνουν σε μία χώρα μπάτε σκύλοι αλέστε και ξέφραγο αμπέλι όπου κυβερνούν γελοίοι, άχρηστοι και ανίκανοι, δημιουργώντας έτσι μία χώρα μαγνήτη και πόλο έλξης των απανταχού ανά τον κόσμο, επίδοξων εγκληματιών.

Διαβάστε τους παρακάτω πίνακες.
















Και τώρα προσέξτε τι μαλακία γράφουν οι μαλάκες μέσα στην Αστυνομία και το Υπουργείο Εσωτερικών για να χρυσώσουν την λιωμένη καραμέλα...



Για τις ανθρωποκτονίες ούτε λόγο δεν κάνουν οι μαλάκες... Αλλά γιατί υπερηφανεύεστε κύριοι μαλάκες? Δηλαδή πρέπει να γίνουμε Κολομβία για να αρχίσετε να σκέπτεστε ότι δεν πάμε καθόλου καλά? Είναι λογική αυτή? Αλλά από μαλάκες, άχρηστους και ανίκανους τι να περιμένεις?

Έλληνες μήπως είναι ώρα να ξυπνήσετε λίγο όταν πάτε και ρίχνετε την ψήφο σας σε μαλάκες άχρηστους και ανίκανους? Τα ρουσφέτια δε θα σας σώσουν από τη χατζάρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου