Χρήστες OnLine

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Οι κίνδυνοι που διατρέχει η Ελλάδα από την ανέγερση ισλαμικού τεμένους


Οι κίνδυνοι που διατρέχει η Ελλάδα από την ανέγερση ισλαμικού τεμένουςΤο κύριο μέλημα και καθήκον των ιερωμένων που εκτελούν τα καθήκοντά τους στα τεμένη, ιδιαιτέρως σε αυτά που έχουν ανεγερθεί σε μη ισλαμικές χώρες, δεν είναι το κήρυγμα της ειρηνικής συνύπαρξης των διαφόρων θρησκειών του κόσμου ή της ειρηνικής συνύπαρξης των μουσουλμάνων με τους γηγενείς μη μουσουλμάνους. Αντιθέτως το κύριο καθήκον αυτών των ιερωμένων είναι η ανάδευση και η διασπορά του μίσους εναντίον όλων των μη ισλαμικών θρησκειών και η αποσταθεροποίηση των «άπιστων» χωρών στις οποίες φιλοξενούνται ως μειοψηφία.

Όπου ανεγείρεται ή υφίσταται ένα τέμενος το έδαφος στο οποίο έχει χτιστεί θεωρείται κυρίαρχο ισλαμικό έδαφος που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να παραδοθεί στους «άπιστους». Σύμφωνα με τους ιερούς κανόνες του Ισλάμ περιοχή που αποκτά τέμενος θεωρείται «Νταρ αλ Ισλάμ», δηλαδή χώρος μουσουλμανικός ο οποίος δεν δύναται να δοθεί ποτέ πίσω και που ανήκει στην παγκόσμια ισλαμική οικογένεια.

Από τα τεμένη σχεδιάζεται, προγραμματίζεται και καθοδηγείται η σταδιακή κατάκτηση της χώρας που φιλοξενούνται οι μουσουλμάνοι. Στα τεμένη πραγματοποιείται η υλικοτεχνική και πνευματική προετοιμασία του τζιχάντ (ιερού πόλεμου) εναντίον της χριστιανικής Δύσης. Στα τεμένη δεν υπάρχουν μόνο βιβλία προσευχής, που ούτως ή άλλως και αυτά πυροδοτούν την βία εναντίον μη μουσουλμάνων, αλλά υπάρχουν και όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικά και προπαγανδιστικό ψηφιακό υλικό όπου απεικονίζονται τρομοκρατικές επιθέσεις τζιχαντιστών εναντίον μη ισλαμιστών, όπως επίσης και λίστες θανάτου με εχθρούς του Ισλάμ που θα πρέπει να εκτελεστούν. Εξ αυτού αβίαστα προκύπτει ότι τα τεμένη δεν είναι μόνο οίκοι προσευχής, αλλά και κέντρα ισλαμικής τρομοκρατίας.


Παρ’ όλο όμως που τα ανωτέρω αναφερθέντα είναι εν πολλοίς γνωστά σε αυτούς που υποστηρίζουν την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα,  οι πολιτικάντηδες της ψοφοδεξιάς και οι πολυπολιτισμικοί προδότες της αριστεράς χαρακτηρίζουν αυτούς που εναντιώνονται στην ανέγερση ως «μισητές» του ισλαμισμού και των λαθρομεταναστών.

Πιθανότατα όλο αυτό το δήθεν προοδευτικό συνονθύλευμα δεν έχει διαβάσει το Κοράνι, όπου ρητά και κατηγορηματικά αναφέρεται ότι το ιερότερο και ευγενέστερο καθήκον κάθε μουσουλμάνου είναι η παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ και ότι οι «άπιστοι», δηλαδή οι μη ισλαμιστές, είναι ο χειρότερος εχθρός ο οποίος πρέπει να θανατωθεί.

Ενώ οι μουσουλμάνοι στις χριστιανικές χώρες όπου φιλοξενούνται, νομίμως ή μη, απαιτούν την ανέγερση τεμενών και την θρησκευτική ανοχή, στις δικές τους χώρες η θρησκευτική ελευθερία ή η ανοχή αλλά και η ανέγερση εκκλησιών απαγορεύεται με ποινή θανάτου.

Στην Σαουδική Αραβία δεν υπάρχει ούτε μια εκκλησία και όποιος φορά χριστιανικά σύμβολα ή ασκεί την χριστιανική λατρεία τιμωρείται με ποινή θανάτου. Στο Πακιστάν οι Χριστιανοί που τολμούν απλώς να μιλήσουν για την θρησκεία τους συλλαμβάνονται, βασανίζονται και λιθοβολούνται μέχρι θανάτου.

Στο Σουδάν σταυρώνουν τους Χριστιανούς και αφήνουν τα άψυχα σώματα να σαπίζουν πάνω στους σταυρούς για δημόσιο παραδειγματισμό. Στην Αίγυπτο εκατοντάδες γυναίκες και κορίτσια Κοπτών βιάζονται κάθε χρόνο από ισλαμιστές λόγω της θρησκευτικής τους πεποίθησης.

Κάθε χρόνο στις ισλαμικές χώρες ανά τον κόσμο χιλιάδες χριστιανοί βασανίζονται, λιθοβολούνται, βιάζονται, πυρπολούνται και δολοφονούνται με μοναδική αιτία την θρησκευτική τους πίστη. Αλλά η ψοφοδεξιά και η προδοτική αριστερά ως τυφλοί υποστηρικτές του Ισλάμ σιωπούν στα χιλιάδες περιστατικά ανά τον κόσμο, όπως σιωπούν και στα εκατοντάδες εγκλήματα των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, πολλά εκ των οποίων έχουν θρησκευτικό υπόβαθρο, και ζητούν και διευκολύνουν την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, παραβλέποντας το γεγονός ότι τα τεμένη προπαγανδίζουν την βίαιη επέκταση του Ισλάμ στις χριστιανικές χώρες και παρά το γεγονός ότι αποτελούν κέντρα ισλαμικής τρομοκρατίας.

Η δημιουργία τεμένους στην Αθήνα θα συμβολίσει επίσης, πέραν των προαναφερθέντων, την αναγνώριση εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, την ύπαρξη μιας μόνιμης και στερεής μουσουλμανικής μειονότητας, πέραν αυτής που αναγνωρίζεται από την συνθήκη της Λωζάννης.  

Άλλη συνέπεια του τεμένους στην Αθήνα θα είναι να προσελκυστούν επιπλέον μετανάστες στην χώρα μας και βάσει των έως τώρα δημογραφικών προβλέψεων να απειληθούμε τα επόμενα χρόνια με εξαφάνιση ως Έθνος.

Κάτι που θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη είναι ότι μετά την ανέγερση του πρώτου τεμένους θα υπάρξουν και άλλα για τις διάφορες αιρέσεις του Ισλάμ και τις διάφορες εθνότητες, όπως Πακιστανοί, Αιγύπτιοι, Μπαγκλαντεσιανοί, ενώ θα ακολουθήσουν σίγουρα και ζητήματα ποσόστωσης,  π.χ. ένα τέμενος για κάθε 10.000 μουσουλμάνους και ούτω καθεξής. Ένα άλλο επακόλουθο της ανέγερσης θα είναι η γκεττοποίηση της ευρύτερης περιοχής του Βοτανικού, όπως έχει γίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές περιοχές που έχουν δημιουργηθεί τεμένη.

Τέμενος στην Αθήνα ή οπουδήποτε αλλού στην ελληνική επικράτεια, πέραν των υπαρχόντων στην Θράκη που αναγνωρίζονται από την συνθήκη της Λωζάννης, θα αποτελέσει παράγοντα αποσταθεροποίησης και σοβαρότατη απειλή για το Έθνος μας. Τέμενος στην Αθήνα σημαίνει μαζική εποίκηση της πρωτεύουσας μας από ισλαμιστές τρομοκράτες και εκθεμελίωση της βάσης της ελληνικής κοινωνίας.

Όσοι υποστηρίζουν την ανέγερση τεμένους είναι εθνικοί μειοδότες, οι οποίοι χρηματοδοτούνται από εχθρούς της πατρίδας μας και εξυπηρετούν αντεθνικά συμφέροντα. Δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει ότι η μαζική εποίκηση της Ελλάδας από ισλαμιστές επιπέδου λίθινης εποχής και η προσπάθεια ανέγερσης του τεμένους είναι άμεσα συνδεδεμένη και συναρτώμενη με συγκεκριμένα συμφέροντα στον τομέα των υδρογονανθράκων και με τους σχεδιασμούς των Αμερικανοσιωνιστών για διχοτόμηση του Αιγαίου και κυριαρχίας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου