Χρήστες OnLine

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΑΞΙΟΣ : Ηλίας Κασιδιάρης χαστούκισε τη Λιάννα Κανέλλη (Βίντεο) μετά απο συνεχείς προσβολές της

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη όπου ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τη Λιάννα Κανέλλη μετά απο συνεχείς προσβολές προς το μέρος του…

O Έλληνας δυστυχώς για τους δοσιλόγους, ανθέλληνες νοσταλγούς του Στάλιν.. ΞΥΠΝΗΣΕ..







ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΦΕΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ. ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ  ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.   

ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΤΟ ΧΑΟΣ, ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  

1 σχόλιο:

  1. Σε οποιαδήποτε εκπομπή, ειρωνεύονται και βρίζουν τους εκπροσώπους της Χ.Α..Από την άλλη, τα ΜΜΕ επηρεάζουν τον λαό να στραφεί κατά της Χ.Α..Το περιστατικό θα τα παίζουν 10 μέρες συνέχεια και θα καλούν αριστερούς να το καταδικάσουν.Δε θα τους περάσει όμως!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή