Χρήστες OnLine

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΔΗΜΑΡΑΣ, ΜΑΡΙΑΣ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ...ΠΛΕΜΠΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

Είναι να απορείς με το κατά πόσο...ανεξάρτητοι Έλληνες είναι τελικά οι υποψήφιοι που επιλέγει ο ίδιος ο Καμμένος για τις Εκλογές, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!
 
Από τη μια, έχουμε τα...απόνερα της αποτυχημένης "κεντροδεξιάς" της Νδ. Κι από την άλλη, άρχισαν ήδη οι προσχωρήσεις ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΜΑΡΞΙΣΤΩΝ (ανθελλήνων) τύπου Δημαρά και Μαριά!
 
 
 
Κι αν ο δεύτερος έχει, ας πούμε, ένα κύρος ως καθηγητής και...θεωρητικός του αντιμνημονίου (αν και πολιτεύτηκε πρόσφατα με τον Σύριζα), για τον πρώτο τι να πει κανείς; Μιλάμε για...τεράστιο πολιτικό βάθος σκέψης και κύρος!

Αναρωτιόμαστε:Ποιες είναι οι απόψεις του κάθε (αριστερού) Μαριά, Δημαρά κλπ ΓΙΑ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΛΠ;

Εκτός αν νομίζουν πως ο κόσμος ψηφίζει με βάση μόνο το Μνημόνιο! Αλλά αν ισχύει αυτό, γιατί να μην ψηφίσουν Σύριζα ή...Ανταρσύα; Κι εκείνα αντιμνημονιακά είναι!

Θα σοβαρευτείς επιτέλους, Πάνο Καμμένε; Ή το μόνο που σε απασχολεί είναι να μην σε πουν...φασίστα;!

6 σχόλια:

  1. Ρε κάντε κωλοτούμπες...Σας πονάει πολύ ο Καμμένος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε ανάγκη από επιχειρήματα πραγματικά και όχι χαρακτηρισμούς τύπου "πλέμπα", "αριστερός" κλπ. Αν νομίζεις πως αποκαλώντας τους άλλους "πλέμπα"εσύ γίνεσαι αριστοκράτης, τότε μάλλον πρέπει να αισθάνεσαι μειονεξία. Μπορεί ο Καμμένος να έχει άδικο, αλλά απόδειξέ το με λογικά και φυσικά με όχι μονομερή επιχειρήματα.
    Υπάρχει ανάγκη για λογική και αντίθετα αυτή η νοοτροπία ύβρεων ταιριάζει σε εποχές παλαιολιθικής νοοτροπίας που ταλαιπώρησαν τη χώρα μέχρι πρόσφατα και δεν ωφελεί κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ειναι αυτα που λετε εδω μεσα ανθελληνας ο Μαριας και ο Δημαρας; Προδοτες ειναι οι πολιτικοι σας προγονοι οι Γερμανοτσολιαδες και οι χιτες και οι απογονοι τους Καρατζαφερης ΧΑ και τα φιλαρακια σας τα ΜΑΤ οι ΔΕΛΤΑ και ολα αυτα τα καθιζήματα. Οι πατριωτες θα σας κρεμασουν ολους εσας μια μερα.
    ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο καμμενος μαζευει οποιον την κανει απο το κομμα του για να γλιτωσει την κρεμαλα μετα.. πως ολοι αυτοι που χαντακωσανε την Ελλαδα τοσα χρονια.. γινανε ξαφνικα σωτηρες επειδη πηγαν σε ενα "νεο" κομμα ? πλακα μας κανουν? για χαζους ψαχνουν? ολοι θα κριθουν απο το αποτελεσμα να το ξερετε. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 20 χρονια εχει παγιες και σταθερεσ αποψεις.. πολεμαει το συστημα τοσα χρονια.. ο καμμενος τι εχει να επιδηξει? τοσα χρονια τι εκανε ως βουλευτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ(ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ) ΨΕΥΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΣ..........ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2............. ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ........ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝ ΝΟΥΜΕΡΑ 2 ΚΑΙ 3 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ.........ΕΧΕΙ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΖΑΚΗ.........ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.........ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΗ........ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΣ.........ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ......ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ; ΜΑΚΡΥΑ.......ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs ειπε:Μα μεσα στο κομμα μαs υπαρχουν καθολικοι μεσα στο κομμα και στιs τελευταιεs εκλογεs ητανε μουσουλμανοι επομενωs λοιπον εχουμε μεσα ανθρωπουs οι οποιοι δεν ειναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ εχουμε παρα πολλουs απο την πεντηκοστη!!!!!!!!Εγω σου λεω τωρα για τουs αφρικανουs που ερχονται κατω σε ενοχλουν εσενα οι αφρικανοι που πουλαν τα CD;;;;;;;;;Εμενα δεν με ενοχλουν καθολου και να σου πω και κατι;;;;;;;;;;Οταν βλεπω και ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ δεν παιρνω αλλα σε αυτον εχω εχω μια συμπαθεια!!!!!!!!!Ο καλυτεροs φιλοs τηs οικογενειαs μου και ο μονοs ανθρωποs που εχει κλειδια του σπιτιου μου τωρα που μιλαμε που λειπω εγω ειναι μουσουλμανοs!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή