Χρήστες OnLine

Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ!

Δεν είναι άγνοια, είναι προδοσία! Μια φορά προδότες – Για πάντα προδότες!

Όπως είναι γνωστό, εδώ και πολλά χρόνια το λαθροκόμμα ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην… πρωτοπορία του «αντιφασιστικού» αγώνα και είτε απευθείας είτε μέσω των «συνιστωσών», «δικτύων» κ.λπ., συμμετέχει σε –παράνομες ή ημιπαράνομες- εκδηλώσεις (κάθε είδους…) κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, της Χρυσής Αυγής. 

Δεν δείχνει όμως, το ίδιο μένος για τους Τούρκους «ακροδεξιούς», «φασίστες», «ρατσιστές» κ.τ.λ., τους διαβόητους «Γκρίζους Λύκους». Ίσα-ίσα, μ’ αυτούς πάει… αγκαλιά και πλάι-πλάι! 

Διαβάστε εδώ και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Χέρι-χέρι… ΣΥΡΙΖΑ και Τουρκική ακροδεξιά:
“Κατά καιρούς αναφερθήκαμε στον ύποπτο ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή μας. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, εθνικιστικά μειονοτικά στοιχεία έχουν διεισδύσει στις τάξεις του, προκειμένου να προωθήσουν τον τουρκικό εθνικισμό. Η πρακτική αυτή ανέκαθεν εφαρμοζόταν στην Μητέρα Πατρίδα Τουρκία, όπου το παρακράτος φύτευε ανθρώπους στα αριστερά κόμματα, όχι μόνο για να ρουφιανεύουν, αλλά και για να αλλοιώνουν τις ιδεολογικές τους κατευθύνσεις. Η μακρά παράδοση έχει τις ρίζες της στον ίδιο τον Μουσταφά Κεμάλ.

Επειδή οι κοινωνίες στη Θράκη είναι μικρές, δεν τρώνε το κουτόχορτο των ροζ και κόκκινων εκδοχών των Γκρίζων Λύκων. Κάποιοι …Λύκοι, θεωρούν ότι η ριζοσπαστική δράση του ΣΥΡΙΖΑ, τους προσφέρει μια ακόμη πλατφόρμα αποδυνάμωσης της κρατικής ισχύος στην Ελληνική Θράκη. Δυστυχώς, στη Θράκη δεν υπάρχουν οργανωμένοι πυρήνες αναρχικών, για να καίνε Γκρίζοι Λύκοι και αναρχικοί, δίπλα δίπλα, τις ελληνικές σημαίες…Να είστε σίγουροι ότι θα ξεφύτρωναν συντομότατα και μουσουλμάνοι…ιδεολόγοι αναρχικοί!

Στο πρόσφατο παρελθόν, σε διαδήλωση αναρχικών και φίλων του Συνασπισμού στην Κομοτηνή (είχαν συνοδευθεί από επεισόδια), κατέφθασε στον περίβολο του πανεπιστημίου, αρθρογράφος της ισλαμιστικής εφημερίδας Μιλλέτ Ξάνθης, συνοδευόμενος από αριστερούς του …φίλους! 

Πιστεύουμε ότι οι αφελείς και καλοπροαίρετοι χριστιανοί συνοδοί του ισλαμιστή αρθρογράφου, είχαν παντελή άγνοια του ρόλου του ανθρώπου αυτού. Όμως η άγνοιά τους είναι φονικά επικίνδυνη για τη Θράκη…

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 7 Ιανουαρίου 2012, εκπρόσωποι του εθνικιστικού κόμματος DEB, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της οργάνωσης Ξάνθης κ. Οζάν Αχμέτογλου (αρθρογράφο της τουρκόφωνης Γκιουντέμ) και την κα Νετζλά Τσαβούς (γιατρό, επικεφαλής του τομέα Γυναικών), πραγματοποίησαν επίσημη επίσκεψη στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΑΜ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου