Χρήστες OnLine

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Από το 2004(Κυβέρνηση Ν.Δ….) ετοίμαζαν το ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

 

ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004,  α.φ. 547, σελ.1, 3:


Δημοσιεύθηκε Και Ο Νόμος ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ - Ιθαγένεια Σε 100άδες Χιλιάδες Ξένους - ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Στο φύλλο της εφημερίδος της Κυβερνήσεως(Φ.Ε.Κ.) της 10ης Νοεμβρίου 2004 δημοσιεύθηκε ο νόμος περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγενείας, με τον οποίο πρόκειται να αποκτήσουν ελληνική ιθαγένεια εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι. Ο νόμος ψηφίστηκε από την Βουλή το 1997(πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ), συμπληρώθηκε από το ΠΑΣΟΚ το 2003 και τίθεται σε ισχύ με την δημοσίευσή του στο φύλλο της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως από την κυβέρνηση της Ν.Δ…




Σύμφωνα με τον νόμο αυτό (που ασφαλώς και έχει ευεργετική αναδρομική ισχύ…) μπορούν αυτόματα να αποκτήσουν Ελληνική Ιθαγένεια όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών που γεννήθηκαν και γεννιούνται στην Ελλάδα! Χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ, Αρ. Φύλλου 217, 10 Νοεμβρίου 2004, ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3284: Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’: ΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ: …Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από την γέννησή του και όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος…»
Δεν είναι όμως αυτός ο μόνος τρόπος, σύμφωνα με τον νόμο, που μπορεί κάποιος να αποκτήσει την Ελληνική Ιθαγένεια.


Δίνουν Την Ελληνική Ιθαγένεια Σε Εκατοντάδες Χιλιάδες Ξένους
Πολλά «παραθυράκια» υπάρχουν στον νόμο αυτό, με τα οποία θα αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια αρκετοί ξένοι. Για να αντιληφθείτε αυτό το πράγμα πρέπει όμως πρώτα να διαβάσετε το απόσπασμα από τον νόμο που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ και στο οποίο σας παραθέτουμε:

«ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΩΤΟ, Αρ. Φύλλου 217, 10 Νοεμβρίου 2004
ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3284
Περί κυρώσεως του Κώδικα της Ελληνικής Ιθαγένειας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
Άρθρο πρώτο
Κυρώνεται ο Κώδικας της Ελληνικής Ιθαγένειας, όπως καταρτίσθηκε από την Επιτροπή του άρθρου 18 παρ. 22 εδάφιο δ’ του Ν.2503/1997 (ΦΕΚ 107/Α’), που συγκροτήθηκε με την υπ’ αριθμ. 1529/14.1.2003 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και του οποίου το κείμενο έχει ως ακολούθως:

«ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α’
ΚΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ
Ι. Με τη γέννηση.
Άρθρο 1
1. Το τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας αποκτά από τη γέννησή του την Ελληνική Ιθαγένεια.
2. Την Ελληνική Ιθαγένεια αποκτά από την γέννησή του και όποιος γεννιέται σε ελληνικό έδαφος, εφόσον δεν αποκτά με την γέννησή του αλλοδαπή ιθαγένεια ή είναι άγνωστης ιθαγένειας.
ΙΙ. Με αναγνώριση.
Άρθρο 2
Αλλοδαπός που γεννήθηκε χωρίς γάμο των γονέων του και αναγνωρίσθηκε νόμιμα ως τέκνο Έλληνα, έτσι ώστε να εξομοιώνεται πλήρως με γνήσιο τέκνο του πατέρα του, γίνεται Έλληνας από την αναγνώριση, αν κατά το χρόνο αυτόν είναι ανήλικος.
ΙΙΙ. Με υιοθεσία.
Άρθρο 3
Αλλοδαπός που υιοθετήθηκε πριν την ενηλικίωσή του ως τέκνο Έλληνα ή Ελληνίδας, γίνεται Έλληνας από το χρόνο της υιοθεσίας.
ΙV. Με κατάταξη στις ένοπλες δυνάμεις.
Άρθρο 4
1. Ομογενείς αλλοδαποί εισαγόμενοι στις στρατιωτικές σχολές αξιωματικών ή υπαξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων ή κατατασσόμενοι στις ένοπλες δυνάμεις ως εθελοντές, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αποκτούν αυτοδίκαια την Ελληνική Ιθαγένεια από την εισαγωγή τους στις σχολές ή από την κατάταξή τους.
2. Ομογενείς αλλοδαποί κατατασσόμενοι ως εθελοντές σε καιρό επιστράτευσης ή πολέμου σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία μπορούν να αποκτήσουν την Ελληνική Ιθαγένεια με αίτησή τους στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας χωρίς άλλη διατύπωση…»


Επί του κειμένου λοιπόν, που υπάρχει ανωτέρω, καθίσταται σαφές ότι: 

Α) Όλα τα παιδιά των λαθρομεταναστών, που γεννιούνται από εδώ και πέρα στην Ελλάδα αυτόματα θα πάρουν Ελληνική Ιθαγένεια! Τι θα κάνει το κράτος; Θα απελάσει τους γονείς τους εάν δεν έχουν Ιθαγένεια; Όχι βέβαια… Άρα μαζί με τα παιδιά «νομιμοποιούνται» αυτόματα και οι γονείς. 
Β) Είναι γνωστό ότι κάθε νόμος έχει ευεργετική αναδρομική ισχύ, που σημαίνει ότι και όσα παιδιά γεννήθηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα, λαθρομεταναστών μπορούν να πάρουν την Ελληνική Ιθαγένεια. 
Γ) Αυτά που αναφέρονται περί αναγνωρίσεως παιδιών εκτός γάμου, χωρίς να τίθεται ζήτημα ελέγχου με ιατρικές εξετάσεις της ειλικρινείας της δηλώσεως, ανοίγουν όχι παράθυρο, πόρτα ορθάνοιχτη για πολλές παράνομες αποκτήσεις της Ελληνικής Ιθαγένειας. 
Δ) Πως γίνεται τώρα να αποκτά κανείς που είναι «ομογενείς αλλοδαπός» την Ελληνική Ιθαγένεια κατατασσόμενος στον στρατό, όταν για να καταταγεί κανείς στον στρατό πρέπει να έχει Ελληνική Ιθαγένεια; Μήπως αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να μοιράσουνε Ελληνικές Ιθαγένειες και να φτιάξουν τον περίφημο «μισθοφορικό» στρατό;

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ο νόμος αυτός πάσχει και είναι σίγουρο ότι είναι αντίθετος στην θέληση του Ελληνικού Λαού. Αυτός ο νόμος για να ισχύει έπρεπε οπωσδήποτε να έχει προηγηθεί δημοψήφισμα! Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι κανένα μεγάλο ΜΜΕ δεν έκανε θέμα γι’ αυτόν τον νόμο. Ένα νόμο, που πλήττει καίρια τον εθνικό χαρακτήρα του λαού μας. Είναι βέβαιο ότι άμα εφαρμοστεί αυτός ο νόμος, στα επόμενα 30 χρόνια, οι ξένοι στην Ελλάδα θα κυβερνούν κατ’ ουσίαν την Πατρίδα μας…


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου