Χρήστες OnLine

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΖΕΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 9 ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!

Όπως είναι ήδη γνωστό, σε δίκη στο Ναυτοδικείο Πειραιά, παραπέμπονται στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιά κατόπιν έγκλησης από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) Παναγιώτη Δημητρά, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, που κατηγορούνται για παράβαση του Άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79 για τα συνθήματα που αναφώνησαν κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα.

Έξω από το Ναυτοδικείο Πειραιά κινητοποιούνται για την Τρίτη το πρωϊ, φορείς, ενώσεις και αλλά και μεμονομένες πρωτοβουλίες για να συμπαρασταθούν στα βατράχια του λιμενικού. Επιπλέον κάλεσμα έχει κάνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βατραχανθρώπων που με τα μέλη του θα είναι παρών στην δίκη ως ηθική συμπαράσταση των Συναδέλφων Ανδρών της Μονάδος Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.

Το κάλεσμα είναι για τις 9 το πρωϊ και το Ναυτοδικείο Πειραιά βρίσκεται δίπλα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιώς στο Λιμάνι Ζέας (πασαλιμάνι) Ακτή Μουτσόπουλου Τρύφωνα 66.

Να είστε όλοι εκεί στις 9 το πρωϊ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου