Χρήστες OnLine

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Την Κυριακή και η συμπρωτεύουσα φόρεσε τα καλά της.


 

Είχαμε επισημάνει σε προηγούμενο άρθρο μας τον κίνδυνο που υπήρχε στην Θεσσαλονίκη, να καπελωθούν οι εκεί διαμαρτυρίες από τραμπούκους όπως επίσης και είχαμε θέσει την περιφρούρηση των εκδηλώσεων εκεί προ των ευθυνών της. Το πρόβλημα που υπήρχε ήταν ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να αντέξουν την παρουσία της Ελληνικής σημαίας και κάνανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να απομακρύνουν από τις διαμαρτυρίες όσους πολίτες την κρατούν.

Ωστόσο εκφράσαμε την πεποίθηση ότι οι Έλληνες της Θεσσαλονίκης δεν υστερούν σε πατριωτικό και αγωνιστικό φρόνημα και θα καταφέρουν να περιφρουρήσουν τους αγώνες του κινήματος τους, ενώ κάποιοι άλλοι βιάστηκαν να μιλήσουν και να κατηγορήσουν την συμπρωτεύουσα ότι στερείται τάχα μου πατριωτικού φρονήματος.
 

Την περασμένη Κυριακή όμως η Θεσσαλονίκη φόρεσε τα καλά της αποστομώνοντας όσα «πατριωτικά» παπαγαλάκια είχαν αρχίσει να βάλλουν εναντίων της αποδεικνύοντας ότι και εκεί υπάρχουν Έλληνες που αγωνίζονται κάτω από την γαλανόλευκη και με πατριωτικό φρόνημα.

 

Η διαμαρτυρία της συμπρωτεύουσας είχε όλα όσα χρειαζόταν: Ελληνικές σημαίες, Εθνικό ύμνο, πλακάτ που γράφανε «έσσεται ήμαρ», ιερείς που κατέβηκαν στον αγώνα!

 

Εμείς θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στους πατριώτες της συμπρωτεύουσας που αγωνίστηκαν για να ανεμίζει και εκεί η γαλανόλευκη όπως επίσης και θα προτείνουμε ένα ποτηράκι…ξύδι σε όσους βιάστηκαν να ρίξουν λάσπη στους αγανακτισμένους πολίτες και για μια ακόμα φορά διαψεύστηκαν. Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι οι πρώτες που δημοσιεύουμε από την συγκέντρωση της περασμένης Κυριακής και θα ακολουθήσει και βίντεο.
elliniki-grothia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου