Χρήστες OnLine

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2011

Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΧΟΛΗ
Ένα από τα ποιο βασανιστικά ερωτήματα, που ταλαιπωρεί την χώρα μας και τους πολίτες αυτής, εδώ και εκατοντάδες χρόνια είναι, το ποιος και το τι πραγματικά είναι τελικά ο ανθέλληνας.

Η προσωπική μου και μόνο άποψη είναι ότι, ο ανθέλληνας είναι το χειρότερο είδος ανθρώπου που γέννησε ποτέ η πλάση και ξέρετε γιατί, διότι μισεί αναίτια την αιώνια πηγή του ανθρώπινου πολιτισμού και του
πνεύματος, την Ελλάδα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα όμως οι ανθέλληνες, δηλαδή το μεγαλύτερο λόμπι της χώρας, αλλά και του κόσμου ολόκληρου, έχουν ανεβάσει το κασέ τους, είτε σε χρηματικό, είτε σε υλικό επίπεδο, κάνοντας απλά αυτό που έκαναν και οι πρόγονοι τους, δηλαδή, να πολεμάν και να ματώνουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε μόνιμο και καθημερινό επίπεδο.


Ο ρόλος τους ήταν και είναι καθορισμένος εδώ και αιώνες, δηλαδή, παριστάνουν τους Έλληνες, τους φίλους, τους συμμάχους και συγχρόνως προδίδουν και σαμποτάρουν από όλα και σε όλα τα επίπεδα ότι Ελληνικό βρουν στο πέρασμα τους, κάνοντας την χώρα σε μόνιμη βάση το πεδίο βολής του κάθε μογγόλου και την χωματερή του κάθε σύγχρονου αυστραλοπίθηκου.


Η φάρα τους δεν περνάει ποτέ κρίση, είτε η χώρα είναι σε πόλεμο, είτε σε κατοχή, είτε σε πτώχευση αυτοί έχουν το πάνω χέρι, απολαμβάνοντας άφθονο χρήμα από τον κορβανά και από τα αφεντικά τους, από τα οποία μάλιστα παίρνουν και μπόνους για κάθε μαχαιριά που θα επιφέρουν στο κορμί της χώρας και εάν η μαχαιριά είναι θανατηφόρα τα μπόνους αυξάνονται αλματωδώς.


Εάν αυτό το είδος υπανθρώπου είχε τελετή μύησης σίγουρα σε αυτήν θα έκαιγαν ομοιώματα του μεγάλου Αλεξάνδρου, του Λεωνίδα, του Κολοκοτρώνη και άλλων δύστυχων ηρώων, που είχαν την ατυχία να είναι Έλληνες.


Για να γίνει κάποιος από μισέλληνας, ανθέλληνας φυσικά και δεν γίνεται χωρίς κόπο και μόχθο, πως θα μπορούσε άλλωστε, γι αυτό υπάρχουν τα αιώνια βιβλία του είδους, με τα οποία και μετά από πολύ διάβασμα και εργασία επ΄ έργω δίνουν επίπονες και αξιοκρατικές εξετάσεις για την απόκτηση του τίτλου, ο οποίος τους εξασφαλίζει αιώνια μισθώματα και αξιώματα, εντός και εκτός του κράτους.


Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι υπάρχουν αυτά τα βιβλία, τα οποία δεν κυκλοφορούν σε κοινή θεά παρά μόνο στα χέρια των ανθελλήνων και μάλιστα απολύτως δωρεάν, τι τίτλο νομίζεται ότι θα είχαν.


Δεν ξέρω για εσάς τι τίτλο θα βάλετε στα εν λόγω βιβλία, εγώ πάντως προσωπικά θα αναφέρω παρακάτω τι θέματα πιστεύω ότι θα έχουν τα πνευματικά τους εγχειρίδια με τα οποία γαλουχούνται οι επίδοξοι ανθέλληνες:


1. Η προδοσία του Σπαρτιάτη Λεωνίδα.

2. Η ανώφελη μάχη του Μαραθώνα.
3. Ο επεκτατισμός του σατράπη Αλεξάνδρου.
4. Κολοκοτρώνης, το μεγάλο λάθος.
5. Παπαφλέσσας, το φίδι που έπρεπε να σκοτώσουμε νωρίς.
6. Ελλάς, ένα όνομα ένας εχθρός.
7. Έλληνας, ο βασικός στόχος.
8. Χρήμα, εξουσία, δόξα και καρέκλα.
9. Σκοπιανοί, οι εξόριστοι Μακεδόνες.
10. Τούρκοι, ένας αδελφός για πάντα.
11. Κομιτατζήδες, τα ξεχασμένα αδέλφια μας.
12. Αλβανία, η χαμένη Ατλαντίδα.
13. Προδοσία, για σένα ζω.
14. 1821, 1941, πληγές, οι απλά ημερομηνίες.

Και για τελευταίο κράτησα το ευαγγέλιο των ανθελλήνων, που δεν είναι άλλο από το «Μια ζωή μισέλληνας, μια ζωή ανθέλληνας».


Επιτρέψτε μου για το κλείσιμο του άρθρου να χρησιμοποιήσω την διάλεκτο που αρμόζει στην ράτσα τους:


Παλιοτόμαρα καταραμένα, υπολείμματα του ανθρώπινου είδους, αναίσχυντα καθάρματα με απώλεια καρδιάς και συνείδησης, ερπετά χαμηλού επιπέδου και δηλητηριώδη αραχνοειδή, σάπια κουφάρια και λυσσασμένες ύαινες, βρικόλακες του πνεύματος και της φιλοσοφίας ακούστε καλά, όσο θα υπάρχει έστω και ένας Έλληνας θα υπάρχει και η Ελλάδα, που είτε σας αρέσει, είτε όχι, στο τέλος το χώμα της μόνο Έλληνες θα το πατάνε.


ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου