Χρήστες OnLine

Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟ ΓΑΜΠΡΟ... ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο "ΣΤΟΧΟΣ"!!!

ΕΞΙ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ... 

Από τον Μάρτιο του 2005 λίγες μέρες πριν την πρώτη ορκωμοσία του Κάρολου Παπούλια ως Προέδρου της Δημοκρατίας, φωνάζει ο "Στόχος" ότι έχει τούρκο γαμπρό και πως την εγγονή του μάλιστα την λένε Λεϊλά!!

Γιατί το ανακάλυψαν τώρα και το κάνουν θέμα οι υπάλληλοι του Πεταλωτή μην μας ρωτάτε... Δείτε το ντοκουμέντο με το πρωτοσέλιδο του "Στόχου" και μετά μπορείτε να αναρωτηθείτε. Μα είναι δυνατόν; (Κι αναρωτιόντουσαν μερικά χρόνια αργότερα κάποιοι άλλοι, γιατί εντοπιζόντουσαν στελέχη της ΕΥΠ με βαλσιτσάκια πλησίον του Προεδρικού Μεγάρου...)
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΑΜΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ - ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ 8Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΣ. Η ΜΟΝΑΔΑ ΑΥΤΗ ΔΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΗΣ 8ΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΑΣ. 

ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΓΧΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ. ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΧ ΤΟ 6ο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕΡΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΣΑΛΑΓΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΗΛΙΘΙΩΝ Ή ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΩΝ ΟΜΩΣ ΩΣ "LARGE" ΤΥΠΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΛΟΧΟΥ ΟΝΟΜΑΣΊΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΛΥΠΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΑΜΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΝΩ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΥΡΙΩΣ, ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΊΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΠΧ Ο ΚΎΡΙΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ Ή ΟΙ ΕΠΟΝΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΕΙΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ.

ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ Η ΝΔ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΑΣΥΔΟΤΟ
πηγη Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου