Χρήστες OnLine

Τρίτη, 31 Μαΐου 2011

ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!! ΞΥΠΝΑΤΕ  ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!  

ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ !!! ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ - ΘΑ ΔΕΙΤΕ !!!

ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Δ' ΣΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ - ΘΑ ΔΕΙΤΕ !!! ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ Γ' ΣΣ ΑΠΟ ΤΟ 2003 ΕΠΙ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΑΚΜΟΝΑ !!! ΜΕΤΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Πηγή http://esxatianasxesi.blogspot.com
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο μπλόγκ , οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ αφοπλίζουν την Ελληνική Εθνοφυλακή για πρώτη φορά στην μεταπολεμική ιστορία . Συγκεκριμένα , στην Μακεδονία , εσπευσμένα , ζητήσαν πίσω τα όπλα απο τους Εθνοφύλακες. Η προδοσία γίνεται στο όνομα των υποτιθέμενων ταραχών που θα γίνουν λόγω της οικονομικής κρίσης . 


ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!!!! ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ !!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ . ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ . ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ , ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΑΣ !!!!
 
Παίρνουν τα όπλα από τους Εθνοφύλακες - Φοβούνται ταραχές;Την αφαίρεση του οπλισμού των Μονάδων Εθνοφυλακής της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας αποφάσισε η κυβέρνηση και ήδη το μέτρο εφαρμόζεται με την ειδοποίηση των εθνοφυλάκων να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα τους. Είναι η πρώτη φορά μεταπολεμικά που αφαιρείται από την Εθνοφυλακή ο οπλισμός της σε αυτές τις περιοχές που συνορεύουν με την Αλβανία και τα Σκόπια και ενώ υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες για επικείμενη δραστηριοποίηση μονάδων του UCC, ειδικά στην δυτική Μακεδονία.

Η αφαίρεση του οπλισμού γίνεται εξαιρετικά εσπευσμένα και χαρακτηριστικό είναι ότι δεν παραδίδονται τα πυρομαχικά (που θα απαιτούσαν προετοιμασία υποδοχής και ειδικές συνθήκες μεταφοράς και φύλαξης, αλλά μόνο τα όπλα των Εθνοφυλάκων.


Ήδη οι τοπικές στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές επιδίδουν σημειώματα ή επικοινωνούν απ'ευθείας με τους Εθνοφύλακες και τους καλούν να επιστρέψουν άμεσα τα όπλα που τους είχε εμπιστευθεί το κράτος για να υπεραπίσουν το πάτριο έδαφος ως τελευταία γραμμή άμυνας ή για την οργάνωση αντάρτικων μονάδων στα μετόπισθεν. Πολύ πρόσφατα στην δεκαετία του '90 είχαν οργανωθεί κοινές περιπολίες Εθνοφυλάκων με μονάδες του Ε.Σ. για να αποτρεπεί η μαζική είσοδος συμμοριών από την γειτονική Αλβανία.

Η απόφαση της κυβέρνησης φαίνεται ότι συνδέεται με τους φόβους που υπάαρχουν για ανεξέλεγκτες ταραχές σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή την οικονομική κρίση, ακόμα και σχεδίων εκτροπής.

Χαρακτηριστική είναι η θέση που εξέφρασε στην πρόσφατη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρωθυπουργός Γιώργος παπανδρέου στην σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την περασμένη Παρασκευή. Όπως είχε σημειώσει χαρακτηριστικά σύμφωνε με πληφορίες του defencenet.gr: "Έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την Πολιτεία και αυτό διαβρώνει τα πάντα. Κανείς δεν πιστεύει τίποτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις καταλαβαίνετε ότι ψάχνει για σωτήρες, πηγαίνει στη βία" .

Το defencenet.gr έχει απευθύνει ερώτημα στο υπουργείο για τους λόγους αφαίρεσης του οπλισμού και αναμένει απάντηση.

Πηγή: defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου