Χρήστες OnLine

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΔΥΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.


Εξαφάνισαν τις ελληνικές σημαίες από Βουλή και Λευκό Πύργο οι "18χρονοι" διοργανωτές!

Τσιγαράκι,τσαντάκι Louis Vuitton και γυαλάκι,μπροστά στις δυνάμεις καταστολής της εξουσίας,που...τρέμει από τις κινητοποιήσεις:
 
Μπιρίτσα και χαβαλές από τη "νεολαία που ξύπνησε":
 
 
Αναγνώστης του ιστολογίου μας επεσήμανε πως στα logo των συγκεντρώσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη,ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ!

Ομολογούμε πως αρχικά δεν το προσέξαμε,όμως ξαναβλέποντας τις εικόνες διαπιστώσαμε πως λέει αλήθεια:Μάλλον...τυχαίο θα είναι κι αυτό,όπως και οι ιδεολογικοί καθοδηγητές,τα πανευρωπαικά πανηγυράκια,η εκτενής κάλυψη των Μμε και άλλα πολλά!

 
 
 
 
 
 
 
 
Και για να μην ξεχνιόμαστε (θα τα βάζουμε συνεχώς,όσο κι αν ενοχλούνται κάποιοι):

"Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.


Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: 


"Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας".

(Απόσπασμα από τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών,Πρωτόκολλο Δέκατο-Ευχαριστούμε τους "Ελεύθερους Έλληνες" για την υπενθύμιση). 

Υ.Γ.Με τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις δεν υπάρχει χρόνος ν'ασχοληθούμε,ούτε θεωρούμε πως άλλαξε κάτι:Ο Τζέφρυ προσπαθεί να ΞΑΝΑΕΚΒΙΑΣΕΙ τον λαό,ο Σαμαράς συνεχίζει να λέει "όχι" και τα εξαπτέρυγα αγωνίζονται με κάθε κόστος ν'αρπάξουν μια παλιοκαρέκλα,σε μια Ελλάδα που καταρρέει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου