Χρήστες OnLine

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Επιδειξίας και επίδοξος βιαστής ο επικεφαλής του ΔΝΤ Στράους Κοέν

Συνελήφθη στην Νέα Υόρκη για σεξουαλική επίθεση σε καμαριέρα. Αυτά φοβήθηκε ο Τζέφρυ και έσυρε χωρίς αντίρρηση τη χώρα στα νύχια των τοκογλύφων…

Ο Ντομινίκ Στρος Καν (Στράους Κοέν), Γενικός Διευθυντής του ΔΝΤ, συνελήφθη από τις αρχές της Νέας Υόρκης στο αεροδρόμιο John Kennedy λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση της Air France με κατεύθυνση το Παρίσι.

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση μίας καμαριέρας σε ξενοδοχείο της πλατείας Times Square. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας της Νέας Υόρκης η 32χρονη γυναίκα νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα μετά την επίθεση, που σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.



«Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

“Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι βγήκε από το μπάνιο γυμνός, έτρεξε στο διάδρομο προς το χωλ όπου βρισκόταν εκείνη, την τράβηξε μέσα σε μία κρεβατοκάμαρα και άρχισε να της επιτίθεται σεξουαλικά (...) Εκείνη του ξέφυγε και αυτός την τράβηξε ξανά στο διάδρομο και την οδήγησε βίαια στο μπάνιο. Στη συνέχεια προσπάθησε να την κλειδώσει μέσα στο δωμάτιο”.

 Σύμφωνα με επίσημη αστυνομική ενημέρωση βγήκε γυμνός από το μπάνιο γύρω στη μία το μεσημέρι (τοπική ώρα) και επιτέθηκε στην 32χρονη καμαριέρα εξαναγκάζοντας την να του κάνει στοματικό σεξ και κρατώντας τη με τη βία.

Η κοπέλα αντέδρασε με τρόμο και κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ να τραπεί κυριολεκτικά σε φυγή. Εγκατέλειψε το ξενοδοχείο τόσο γρήγορα που ξέχασε πίσω το κινητό του.

Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο ενημέρωσε τις αρχές.

Φυσικά έπειτα και από αυτή την εξέλιξη δικαιολογείται απόλυτα ο Τζέφρυ για τις επιλογές του. 
Με τέτοιους συνομιλητές ήταν αδύνατο να μην υποκύψει στις πιέσεις και να μη σύρει τη χώρα στα νύχια των τοκογλύφων. Κανείς άλλωστε δεν έμαθε ποτέ λεπτομέρειες σχετικά με το τι περιλάμβαναν οι μυστικές συναντήσεις Γιωργάκη – Στράους Κοέν, όταν και σύναψαν τη συμφωνία υποταγής της χώρας στο ΔΝΤ…

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΧΩΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝΕ ΑΛΛΩΣΤΕ?

ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΩΡΑ.. ΜΑΝΤΕΨΕ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΑΣΥΛΟ !!


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

2 σχόλια:

  1. GEIA SOU RE KAVLIARI STROS_KAN....
    ALLA SKEUTITE NA TO EKANE AYTO STHN ELLADA SE ELLHNIDA YPALILO...
    1. H ASTYNOMIA THA APOGEREYOTAN NA TON PLHSIASEI
    2. H YPALILOS THA EIXE APOLYTHEI EPHDEI DEN TOY EKATSE
    3. THA TIS EKANE MYNHSH GIA SYKOFANTIKH DISFHMISH
    4. TA PAPAGALAKIA OI DIMOSIOGRAFISKOI THA TO KANANE THEMA KANENA XRONO (I MEXRI NA GINEI KATI ALLO POIO SIMANTIKO NA POULISOUNE)
    ARE POYSTH MOU MPOURDELO OLA....
    TWRA STO AMRICA MPOREI NA TON DEIS NA KATHARIZEI KANENA AERODROMIO GIA KANENA MINA....
    ETSI PREPEI NA EINAI I DIKAIOSYNH REEEEEEEEEEE.......
    KANENAS PANW APO TO NOMO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φερε κ αλλους βιαστες γιωργακη αφου εσυ κ καποιοι αλλοι στη που...α τη βουλη ειστε πισογλε,,,,,ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή