Χρήστες OnLine

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΡΑΓΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ VIDEO




Χιλιάδες άτομα που δεν γνώριζαν τον 22χρονο, αλλά σήμερα είχαν βουρκωμένα μάτια όταν το φέρετρο με την γαλανόλευκη περνούσε από μπροστά τους…

Οι σπαρακτικές φωνές των οικείων του 22χρονου μητέρας, πατέρα, αδερφών και συγγενών, έσκιζαν την σιωπή που υπήρχε, ενώ η οργή για τους δολοφόνους που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι ήταν τεράστια με το πλήθος να ζητά από τους συναδέλφους του 22χρονου να τον συλλάβουν. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


Το τιμητικό άγημα έδινε τις πρέπουσες τιμές σε έναν ήρωα που έπεσε εν ώρα καθήκοντος στην προσπάθεια να προστατεύσει ζωές και περιουσίες πολιτών.


Με εμφανή άσχημη ψυχολογική κατάσταση Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ συνόδευαν τον 22χρονο στην τελευταία του οικία και το πλήθος κόσμου, ουσιαστικά να έχει μετατρέψει την κηδεία σε σιωπηλό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά όσων αφήνουν την χώρα απροστάτευτη απέναντι στην εγκληματικότητα.
 
 
ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ...
 
Βουνό ο πόνος οργή και θυμός στην μικρή κοινωνία των Τρικάλων !! Ακόμη και ο χειμώνας δακρύζει σήμερα όλα βουβά όλα σκοτεινά.
 
Πριν από λίγο έφτασε στην πόλη των Τρικάλων και η σορός του άτυχου Αστυφύλακα Σκυλογιάννη Γιώργου και οδηγήθηκε στο σπίτι του οδό Κρυστάλη, με τη συνοδεία περιπολικών της Ελληνικής Αστυνομίας,όπου ήδη έχει δημιουργηθεί το αδιαχώρητο συρρέουν νέοι ,συνάδελφοι , νέες ,για να ανάψουν ένα κερί στην μνήμη του  ο΄δρόμος γύρω από το σπίτι έχει γεμίσει από κόσμο παρά το προχωρημένο της ώρας .

(Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ )
Μην ξεχνάμε στην επαρχία οι άνθρωποι είναι ενωμένοι  και στο πόνο πονάνε όλοι μαζί και δακρύζουν χωρίς ντροπή και χωρίς ενοχές, ακόμη και ουρανός βρέχει όλη την ημέρα συμμετέχοντας και αυτός στην οδύνη !!
 
Οι συνάδελφοι του Γιώργου διηγούνται ότι οι τα χτυπήματα των δολοφόνων είναι όλα πισώπλατα φαίνεται ότι τα παλληκάρια όταν αντίκρισαν τους δολοφόνους προσπάθησαν να προστατευτούν ρίχνοντας τις μοτοσυκλέτες στο πλάι ενώ οι αδίστακτοι δολοφόνοι θέριζαν τα ανήμπορα παιδιά πισώπλατα από απόσταση λίγων μέτρων ....
 

Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/03/video.html#ixzz1FXY0vhXH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου