Χρήστες OnLine

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ:"ANTIRATSISTES" ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ


Μειοψηφικές ομάδες προβληματικών ατόμων που βαφτίστηκαν μόνοι τους "αντιρατσιστές", "αντιφασίστες", "αλληλέγγυοι", "αριστεροί", "προοδευτικοί" και διάφορα άλλα χαριτωμένα προκαλούν για μία ακόμη φορά την κοινωνία.

Προβοκάτορες μαζί με ηλίθιους εκμεταλλεύτηκαν 300 ανθρώπους κατά την προσφιλή τους συνήθεια, για ευνόητους λόγους. Εγώ αν ήμουν μετανάστης αυτή την στιγμή στη Νομική θα τους είχα σαπίσει στο ξύλο τους ..."αλληλέγγυους".

Αυτό που πρέπει να κάνει η Αριστερά άμεσα είναι να απομονώσει όλα αυτά τα στοιχεία και να διαχωρίσει την θέση της. Οι άνθρωποι δεν είναι Αριστεροί. Δεν υπάρχει πολιτκή ιδεολογία στις πράξεις τους. Κομπλεξικοί ψυχοπαθείς είναι και ηλίθιοι. Δεν θα μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερη ζημιά στους μετανάστες με τις εντάσεις που ενίοτε δημιουργούν. Ούτε η μάνα τους δεν θα τους ψηφίσει στις εκλογές αν συνεχίσουν έτσι. Και όλη αυτή η αλληλεγγύη και η συμπαράσταση σε όλους αυτούς προξενεί απορίες. Ή σπίτια τους νοικιάζουν ή τους εκμεταλλεύονται αλλιώς.

Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά. Τα προβλήματα κάνουν μπαμ εδώ και καιρό. Δεν μπορεί να μην τα αντιλαμβάνονται. Απορώ βέβαια γιατί έγινε τώρα θέμα η κατάληψη της Νομικής όταν στο Πολυτεχνείο έχουμε αντίστοιχη κατάληψη από τα Χριστούγεννα και στα Προπύλαια στημένο τσαντιρομαχαλά πριν από τις γιορτές. Να προσθέσουμε και το πεζοδρόμιο της ΑΣΟΕΕ για το παραεμπόριο. Δεν έχουν αφήσει πανεπιστήμιο για πανεπιστήμιο.Η κατάσταση βέβαια είχε ξεφύγει από καιρό. Τα πράγματα οξύνονται ως φαίνεται και σίγουρα δεν θα λυθούν με την απόδοση ασύλου σωρηδόν. Όταν βρεθούμε μπροστά στα χειρότερα να δω τί θα λένε και τί θα κάνουνε αλληλέγγυοι, ΜΚΟ και "ψύχραιμες φωνές" (;).

Χαράσσουν και οι ΜΚΟ πολιτική; Παγκόσμια αποκλειστικότητα.

Αυτό πάντως δεν είναι μετανάστευση. Είναι κανονικό δουλεμπόριο. Δεν περνάς ορδές ανθρώπων από σειρά χωρών με κλειστά σύνορα, αν δεν υπάρχει μία εταιρία π.χ. που διαχειρίζεται όλη αυτή την μετακίνηση. Και τόσο εύκολα βρίσκεις 5 και 10 χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψεις από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν; Δεν νομίζω. Αλληλεγγύη στις εταιρίες δουλεμπορίου λοιπόν και στους εκμεταλλευτές των ανθρώπων αυτών. Αυτό μάλιστα είναι προοδευτικό και αντιρατσιστικό. Πολύ Αριστερό δεν είναι και γι' αυτό λέω μήπως η Αριστερά πρέπει να το ξαναδεί λίγο το θέμα.

Μετά από όλα αυτά λέω και εγώ να ιδρύσω μία καινούρια κίνηση πολιτών, που είναι και της μοδός, που θα λέγεται "απελάστε τον παραλογισμό!".Γιατί πολλοί τρελοί γινήκαμε και δεν πάει άλλο. Κάτι πρέπει να γίνει.

http://gianniotis.blogspot.com/
ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου