Χρήστες OnLine

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ)


Χθες παρουσιάστηκε όλη η εικόνα της δικτατορίας που θέλουν να χτίσουν οι νεοταξίτες καθαρά στα μάτια μας. Με λίγα λόγια μέσα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα οι καλοζωισμένοι, παχουλοί και χρυσοφορτωμένοι εκπρόσωποι της Νέας Τάξης, εκπροσωπούμενοι από τον Κάρολο, την Διαμαντοπούλου , την Βόζενμπεργκ και τους δύο άθλιους ιεράρχες, ακούσανε την συναυλία που έδωσε το καθεστωτικό ίδρυμα Λαμπράκη μαζί με τον γαμπρό του καθεστώτος Νταλάρα , βεβηλώνοντας έναν ιερό τόπο. Μαζί τους βρισκόντουσαν καμιά 20αριά αδαείς υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ κι άλλοι 200 ασφαλίτες για να τους προστατεύουν από τους Έλληνες που πολιορκούσανε την εκκλησία.

Απ έξω από την εκκλησία φτωχοί Έλληνες φωνάζανε εξαγριωμένοι ενάντια στους προδότες ηγέτες. Γεννάται ένα τεράστιο ερώτημα. Θα τολμούσαν ο αρχιεπίσκοπος και ο πρόεδρος της δημοκρατίας να πάνε στον Άγιο Παντελεήμονα χωρίς φρουρά; Καταλάβανε ότι απ΄έξω χάσανε και τις τελευταίες δικαιολογίες αντικειμενικότητας που θα μπορούσαν να προβάλλουν στους Έλληνες; Η παρωδία αυτή θύμιζε τις συναυλίες που διοργάνωναν οι ΝΑΖΙ στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Πώς ένοιωσε ο αρχιεπισκόπος όταν είδε τους Έλληνες να είναι εξαγριωμένοι απ έξω; Είμαστε σίγουροι πως θα τους αποκάλεσε Χρυσαυγίτες….. Σίγουρα το διορατικό του χάρισμα ως αρχιεπισκόπου του επιτρέπει να γνωρίζει τι ψηφίζει ο καθένας από αυτούς τους εκατοντάδες που τον βλαστημούσαν και με το δίκιο τους έξω από την εκκλησία.

Παρακολουθήσαμε ατάραχοι, γιατί έτσι έπρεπε, μέσα από την εκκλησία, γιατί ήμασταν και μέσα στην εκκλησία, την απάθεια και την υπεροψία με την οποία αντιμετώπισαν την Ελληνίδα που σηκώθηκε να φύγει διαμαρτυρόμενη για την μετατροπή του Ναού σε Οίκο του διαβόλου…Παρακολουθήσαμε το πώς προσπάθησαν να αγνοήσουν τους Έλληνες κατοίκους που φωνάζοντας "ΑΙΣΧΟΣ" εισέβαλαν από την δεξιά πλευρά του ναού για να απωθηθούν στην συνέχεια από τους καλοπληρωμένους υπηρέτες της παράστασης. Γιατί όλο αυτό ήταν μία παράσταση που όμως δεν πείθει.

Οι πλούσιοι γέροι με τις φτιασιδωμένες γριές τους δίπλα δίπλα με τους υπεύθυνους για ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Ελλλάδα, πουλούσαν πολυπολιτισμική φιγούρα με την προστασία 200 ασφαλιτών, ενώ απ έξω οι Έλληνες μέσα στο κρύο διεκδικούσαν το αυτονόητο που είναι τουλάχιστον να μην τους κοροϊδεύουν. Οι συγκρούσεις με τα ΜΑΤ έξω από την εκκλησία ήταν σκληρές. Τα «ΑΝΑΞΙΟΣ» δονούσαν την πλατεία. Όμως οι «θρησκευτικοί» και «πολιτικοί» ηγέτες κάνανε ότι δεν ακούγανε τίποτα. Το πρόγραμμα της παράστασης ήτανε στημένο. Το καταλάβαμε όταν ανοίξαμε την τηλεόραση στο σπίτι. Ήταν όλα μέλι γάλα. Ενώ απ΄έξω για τα γκεμπελικά μέσα ενημέρωσης υπήρχαν μόνο μερικές δεκάδες περίεργων περιθωριακών.

Σε λίγο ακολουθούν τα βίντεο τα οποία θα σας αποδείξουνε ότι τα ΜΜΕ δεν είναι ελληνικά., δεν σας λένε την αλήθεια, βρίσκονται υπό κατοχή. Ο πρόεδρος και οι δύο αρχιεπίσκοποι που ήταν εκεί Αναστάσιος και Ιερώνυμος δεν κατάφεραν τίποτα, δεν θα πάρουν εύσημα, αυτή τη φορά, από τα αφεντικά τους που εδρεύουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΟΥΛΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΥΛΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου