Χρήστες OnLine

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ???


Πότε ακριβώς είναι η κατάλληλη στιγμή για μία χώρα που καταποντίζεται να αφυπνιστεί και πριν την καλύψει το σκοτεινό σύννεφο του νεοταξίτικου χειμώνα, να τινάξει το κεφάλι και να σπρώξει με τη δύναμη 3,500 χρόνων ΙΣΤΟΡΙΑΣ τους δυνάστες της στη άβυσσο?

ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ?

Συνέλληνες το διεφθαρμένο, αλαζονικό, θρασύδειλο πολιτικό σύστημα χρεωκόπησε οριστικά. Οι «περί όνου σκιάς» αναλύσεις από τα ξεπουλημένα ΜΜΕ κρύβουν επιμελώς την αλήθεια από όλους μας. Ποια αλήθεια?

1. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ αποτελείται από 9.800.000 εγγεγραμμένους πολίτες.

2. Από αυτούς, ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ και ΨΗΦΙΣΑΝ οι 5.980.000

3. Δεν προσήλθαν να ψηφίσουν 3.820.000 πολίτες, αριθμός που ισούται με το 39% του εκλογικού σώματος. Άρα, προσήλθε στις κάλπες το 61% του εκλογικού σώματος.

4. Τα ΑΚΥΡΑ και τα ΛΕΥΚΑ, μετρήθηκαν σε 540.000, αριθμός που ισούται με τον 9% αυτών που ψήφισαν.

5. Το σύνολο των πολιτών που απείχαν, μαζί με... τα άκυρα και λευκά ψηφοδέλτια, ήταν 4.360.000, αριθμός που ισούται με το 44% του εκλογικού σώματος.

6. Τα δύο «κόμματα εξουσίας», απέσπασαν χθές :
* Το ΠΑΣΟΚ 1.850.000 ψήφους
* Η ΝΔ 1.750.000 ψήφους
* ΣΥΝΟΛΟ 3.600.000 ψήφοι

7. Τα 3.600.000 ψήφοι που συγκεντρώνουν τα δύο κόμματα μαζί, αποτελούν το 37,5% του εκλογικού σώματος, ενώ

* Το 1.850.000 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ, αποτελούν το 19,2% του εκλογικού σώματος
* Το 1.750.000 ψήφοι της ΝΔ, αποτελούν το 18,3% του εκλογικού σώματος

8. Στις περυσινές εκλογές του Οκτωβρίου,

* Το ΠΑΣΟΚ είχε αποσπάσει 3.094.000 ψήφους
* Η ΝΔ είχε αποσπάσει 2.358.000 ψήφους
* Τα δύο κόμματα μαζί, είχαν συγκεντρώσει το 77% του συνόλου των ψηφισάντων.

Τα παραπάνω επίσημα και αδιαμφισβήτητα στοιχεία, λένε τα εξής:

1. 4.287.000 πολίτες, (το 44% του εκλογικού σώματος), ο ένας στους δύο Έλληνες και Ελληνίδες, αποδοκίμασε το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Με την πράξη του αυτή, έδειξε ότι υπάρχει κενό εκπροσώπησής του. Το μήνυμα είναι πολύ ηχηρό και απευθύνεται με τον πλέον επίσημο και αγωνιώδη τρόπο στις πολιτικές εφεδρείες που βρίσκονται αδρανείς μέσα στην κοινωνία. Ήρθε η ώρα τους. Πρέπει «να βγούνε μπροστά» και να οργανώσουν τη συσπείρωση αυτού του λαού, που χθές διαχώρισε τη θέση του από τους δοτούς της παγκόσμιας τάξης που το σύστημα εξέθρεψε όλα αυτά τα χρόνια, πτωχεύοντας την Ελληνική κοινωνία.

2. Το ΠΑΣΟΚ, από τα 3.094.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 1.244.000 υποστηρικτές του, δηλαδή το 40% της δύναμής του !!!

3. Η ΝΔ, από τα 2.358.000 ψήφους (που πήρε πέρυσι), έχασε μέσα σε ένα χρόνο, 608.000 υποστηρικτές της, δηλαδή το 26% τής , ήδη, τσεκουρεμένης πέρυσι, δύναμής της,

4. Η χώρα κυβερνάται από ένα κόμμα που σήμερα, κατά την πλέον επίσημη καταγραφή της λαϊκής ετυμηγορίας, το εμπιστεύεται μόνο το 19,2% του Ελληνικού λαού. (Πήρε 1.850.000 ψήφους, από τους 9.620.000 του συνόλου των εκλογέων).

Συνέλληνες τη χώρα κυβερνά μία κυβέρνηση ούτε καν μειοψηφίας. Τη χώρα κυβερνά ένας εσμός ξεπουλημένων πολιτικών που με το φόβο και την απειλή μας κρατάνε υποταγμένους. Κανείς δεν είναι «θεόσταλτος σωτήρας» του τόπου αυτού!!! Και κανείς δεν έχει « μαγικές συνταγές». Ούτε ο εντεταλμένος πρωθυπουργός, ούτε ο κανείς άλλος γονατισμένος πολιτικός.
Συνειδητοποιήστε Έλληνες ότι μόνο από την ψυχή σας θα έλθει η σωτηρία της χώρας μας.

Ο, παρά τα λάθη του κατά καιρούς, μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης την επομένη των εκλογών σε συνάντηση αντιδρώντων Ελλήνων είπε:

Μοναδικός πλέον δρόμος για το Λαό είναι η ανυπακοή και η οργάνωση ενός μαζικού λαϊκού κινήματος.

Η χώρα από χθές κυβερνάται από μια μικρή μειοψηφία η οποία προσπαθεί να επιβάλει πολιτικές με τις οποίες δεν συμφωνεί η πλειοψηφία του λαού. Νέες ηγεσίες θα βγούν από το Λαό. Αυτοί που πρόδωσαν θα πρέπει να τιμωρηθούν.

Ο μόνος τρόπος αντίδρασης του λαού είναι η επίδειξη ανυπακοής σε κάθε τομέα, όπως άρνηση πληρωμής φόρων, διοδίων, λογαριασμών ΔΕΗ κλπ., ενώ συγχρόνως προέβλεψε ότι η εσωτερική ιδεολογική ζύμωση που έχει αρχίσει στην κοινωνία με τη μορφή δημιουργίας και λειτουργίας επιτροπών σε διάφορους τομείς και χώρους, θα ενταθεί.

Ο μεγάλος μουσικοσυνθέτης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η κυβέρνηση είχε στις αρχές του χρόνου δυο προσφορές άμεσης οικονομικής κάλυψης του ελληνικού οικονομικού προβλήματος με πολύ ευνοϊκούς όρους από την Ρωσική και Κινεζική κυβέρνηση τις οποίες δεν αποδέχτηκε, ενώ αποκάλυψε στοιχεία για τη διχοτόμηση του Αιγαίου, χαρακτηρίζοντας τα παραπάνω προδοσία η οποία θα πρέπει να τιμωρηθεί.

Παρά την αριστερόστροφη ρητορική του Μίκη Θεοδωράκη κρατείστε Έλληνες μία σημαντική αλήθεια! Μόνο η δυναμική αντίδραση μας θα επιφέρει τη λύτρωση.
Η άρνηση στην κάρτα του πολίτη!!
Η καταγγελία της παραβίασης του Συντάγματος με την επιβολή του Μνημονίου!!
Η καταγγελία του ξεπουλήματος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΉ ΣΎΜΒΑΣΗ!!!
Η καταγγελία της συστηματικής, ξεδιάντροπης και αμείωτης αλλοίωσης του πληθυσμού της ΕΛΛΑΔΟΣ από τους κυβερνώντες και τα υποχείριά τους.
Η καταγγελία της μεθοδευμένης διάσπασης της Ελληνικής επικράτειας με τον Καλλικράτη.

Παραπαίουν ΕΛΛΗΝΕΣ!! Είναι η ώρα μας!!

ΣΗΚΩ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕ ΡΕΥΜΑ
ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΦΩΤΙΑ
ΒΑΛΕ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΦΩΤΙΑ
ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΑ ΜΑΥΡΟ ΠΝΕΥΜΑ
Η ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΑΣ Η ΛΑΛΙΑ!!

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου