Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Αναρχο-υπάλληλοι ακροαριστεροί έστηναν προβοκάτσια....Πήγαν να κάψουν την εξέδρα για την παρέλαση στην Ξάνθη..είχαν μαζί τους μέχρι και ασύρματο!

Πήραν τρία μπουκάλια βενζίνη, τα έβαλαν κάτω από την εξέδρα των επισήμων και ύστερα με μια φωτοβολίδα πήγαν να βάλουν φωτιά

Δεν ήξεραν όμως ότι σε αυτές τις περιπτώσεις στο χώρο μπαίνει φρουρά.
Οι τρεις νεαροί πήγαν στο χώρο όπου στήθηκε η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση στην πόλη της Ξάνθης λίγο πριν τις έξι τα χαράματα.

Ο φρουρός σήμανε συναγερμό και αμέσως οι άνδρες ενός περιπολικού έσπευσαν στην περιοχή. Κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους τρεις,ηλικίας 24 και 21 ετών ..Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι οι νεαροί είχαν πάνω τους ακόμη και έναν ασύρματο!

Στην κατοχή του δεύτερου δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ εντός θήκης, ένας φορητός πομποδέκτης, ο οποίος ήταν ενεργοποιημένος και ένα ζευγάρι μάλλινα γάντια.Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό.

Οι δυο νεαροί ενήργησαν, από κοινού, με ένα τρίτο άτομο το οποίο αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Τώρα διενεργείται ανάκριση για να διαπιστωθούν τα κίνητρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου