Χρήστες OnLine

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΑΒΑΝΟ.....ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΛΑ1.Μήπως θα μπορούσε κάποιος υπεύθυνος να μας πει γιατί,δεν έχουν συλληφθεί οι παραβιαζοντες τον νόμο περί κουκούλας,που συνοδεύουν τον Αλαβανο
Οι επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης ,θα δώσουν λογο για την επιλεκτικη εφαρμογή του νόμου????


Τον Δημήτρη Παπαγεωργίου τον συνέλαβαν διότι φορούσε κράνος...εδώ ισχύουν άλλοι νόμοι????

θα μηνύσουν οι θιασώτες του πατριωτισμού τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης που αμέλησε να κάνει το αυτονόητο....η θα κάνουν τουμπεκί ....?????

Θα μας πεί ο Αλαβάνος,που το παίζει και νόμιμος,ποιοι είναι οι κρανοφόροι που τον συνοδεύουν????

τι σχέση έχουν οι κρανοφόροι με τους υπόπτους των φόνων στην μαρφιν???μήπως για αυτό αποκρύπτουν τα χαρακτηριστικά τους?????

2.Οι μελαμψοί νεαροί....που κάνουν αυτές τις ευγενείς και αντιρατσιστικές χειρονομίες,εναντίον των Ελλήνων....και ταυτόχρονα συνοδεύουν τον Αλαβανο....σε ποιά πρεσβεία ανήκουν????


Γνωρίζει η ΕΥΠ ποιοι είναι????Από που έως που,πράκτορες ξένης χώρας συνοδεύουν αρχηγό ελληνικού πολιτικού κόμματος????

Κύριε Αλαβάνε.....δουλεύετε υπέρ της Ελλάδος,η,υπέρ άλλου κράτους?????

Η βουλευτική ασυλία επεκτείνεται και σε αυτούς που συνοδεύουν τον Αλαβανο?????ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.......ΠΟΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ,ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ,ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΑΝΟΦΟΡΟΙ?????

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ARISTEROYS,ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?????

Του θέματος ήδη επιλαμβάνονται δικηγόροι.....και οι αστυνομικοί που δεν έπραξαν το αυτονόητο καθήκον που επιτάσσει ο νόμος,θα δώσουν λόγο στην δικαιοσύνη.......ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ......ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΛΙΞΗ,ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου