Χρήστες OnLine

Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΦΙΣΕΣ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΣΑΝ


Πριν τρεις μέρες περπατώντας στην οδό Αθηνάς από την Ομόνοια προς το Μοναστηράκι για κάποιες δουλειές που είχα, διαφορετικά δύσκολα αποφασίζει κάποιος να κατεβεί στο κέντρο με την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, συνάντησα μια παρέα έξι νέων παιδιών μεταξύ αυτών υπήρχε ένας μεγαλύτερος 35ντάρης σχεδόν χωρίς δόντια και μάτια θολά από τα ναρκωτικά. Την ομάδα συνόδευε ένας άντρας περίπου πενήντα χρονών και τους έδινε οδηγίες για τις αφίσες που κολλούσαν. Πλησίασα και όπως υποψιαζόμουν επρόκειτο για ανθελληνικού περιεχομένου λαθρομεταναστολάγνο κείμενο που αποκαλούσε ρατσιστές και φασίστες τους Έλληνες και προσκαλούσε σε κοινούς αγώνες «ντόπιους και μετανάστες» και ειδοποιούσε για κάποια συγκέντρωση, νομίζω στις 6 Οκτωβρίου.

Έξω από την Εμπορική Τράπεζα κάποιος διερχόμενος αντέδρασε για το περιεχόμενο των αφισών και τους προέτρεψε να σταματήσουν την τοιχοκόλληση επειδή έτσι κι αλλιώς είναι παράνομη από μόνη της.
Η αντίδραση των νεαρών ήταν απερίγραπτη. Του επετέθησαν φραστικά, τον αποκάλεσαν φασίστα και ναζιστή, τον έσπρωξαν και τον έριξαν κάτω. Εκείνη την ώρα μπήκε στον καυγά ο αρχηγός τους παριστάνοντας τον περαστικό, όπως δήλωσε ο ίδιος και έβρισε τον άνθρωπο που διαμαρτυρήθηκε. Εγώ κι ένας κύριος που περπατούσε κι αυτός στον ίδιο δρόμο μαζί μου, του φωνάξαμε μπροστά σε όλους ότι ήταν μαζί με τα παιδιά και ότι αυτός τους έδινε οδηγίες για το που και πώς θα τοιχοκολλήσουν τις αφίσες τους.
Η αντίδρασή του γι αυτό το ξεσκέπασμα ήταν πολύ άσχημη. Επενέβησαν κι άλλοι περαστικοί, βγήκαν κι από την Τράπεζα έξω και άρχισε μεγάλη φασαρία.
Μια κοπέλα ντυμένη με πανάκριβα ρούχα μας απείλησε.
- Τη φάτσα σας τώρα την έχουν δει κάποιοι άνθρωποι και θα τη θυμούνται πολύ καλά.!!!!

Βρήκα ευκαιρία και ρώτησα ένα νεαρό που φαινόταν έξω από τα νερά του για το ποιοι ακριβώς είναι, από ποια οργάνωση και από πού χρηματοδοτούνται. Μου απάντησε ότι είναι αλληλέγγυοι προς τους μετανάστες κι όταν επέμενα να μάθω περισσότερα μου είπε ότι οι «απέξω» τους ονομάζουν αναρχικούς. Πρόσεξα ότι κρατούσε ένα πακέτο φυλλάδια με κείμενο γραμμένο σε πολλές γλώσσες και μου απάντησε ότι τα μοιράζουν σε μετανάστες για να μαθαίνουν τα δικαιώματά τους!!!
Ο νεαρός αναρχικός που φαινόταν καινούργιος στο χώρο τους επειδή δεν είχε τον αέρα των υπολοίπων, μου είπε ότι τους δίνει και το κράτος λεφτά σαν επιχορήγηση!!!!!
Να λοιπόν ποιοι ξεσηκώνουν τους ξένους στη χώρα μας!!!!
Αυτούς πρέπει να κυνηγάνε κάθε φορά που οι λαθραίοι κάνουν κάποια παραβατική πράξη αφού καταλαβαίνουν ότι η Ελλάδα έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι.

Πάνω στη φασαρία πρόσεξα και κάτι άλλο:
Οι κοπέλες της ομάδας ήταν ντυμένες με πανάκριβα ρούχα από γνωστότατες μάρκες (δεν αναφέρω ονόματα για να μη θεωρηθεί ότι κάνουμε διαφήμιση).
Συμπέρασμα:
Έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι αυτοί οι Καραγκιόζηδες της δεκάρας είναι γόνοι πλούσιων οικογενειών και όχι φτωχόπαιδα.

Τέλος ειδοποιήθηκε η Αστυνομία αλλά μόλις το άκουσαν οι αυτοαποκαλούμενοι αλληλέγγυοι και πριν προλάβουν να έρθουν, είχαν γίνει καπνός.

Πάντα υπήρχαν αναρχικοί, πάντα κάνανε ζημιές και πάντα δημιουργούσαν προβλήματα αλλά τώρα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο.
Είναι σίγουρο ότι τους εκμεταλλεύονται οι ΜΚΟ για να τους κάνουν όλη τη χαμαλοδουλειά, όπως αφισοκόλληση, διανομή φυλλαδίων, συμπλοκές με πολίτες και αστυνομικούς υπερασπιζόμενοι τα λεγόμενα δικαιώματα των λαθραίων κλπ.

Κάποια δημοκρατική κυβέρνηση που θα έρθει στο μέλλον θα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτούς τους ανθέλληνες Καραγκιόζηδες και να σταματήσει τη δράση τους.

Ελευθερία του Λόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου