Χρήστες OnLine

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Άμεσοι συνεργοί στην στυγερή δολοφονία του Αριστοτέλη Γκούμα αφέθηκαν… ελεύθεροι!



ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ


Γελοία η θεωρία του τροχαίου. Γιατί το «ελληνικό» κράτος δεν έστειλε αμέσως δικό του ιατροδικαστή, αφού υπήρχε καταγγελία για δολοφονία;


Για μία ακόμη φορά η Χρυσή Αυγή επειδή ακριβώς δεν υπηρετεί κανένα συμφέρον είπε τα πράγματα με το όνομά τους σε αντίθεση με τους προσκυνημένους αυτής της χώρας που σιώπησαν είτε το ακόμη χειρότερο κάποιους που έχουν οικονομικά συμφέροντα για να τα έχουν καλά με την αλβανική κυβέρνηση.


Το ότι ο Αριστοτέλης Γκούμας δολοφονήθηκε και είναι δεδομένο και το γνωρίζουν όλοι στην Χειμάρρα εκτός εάν κάποιοι θεωρούν «σύμπτωση» ότι διαπληκτίστηκε μαζί τους έντονα, έφυγε με την μοτοσικλέτα του και μετά αυτοί τον ακολούθησαν με το αυτοκίνητο και τον κτύπησαν… τυχαία!!! Το θέαμα που αντίκρυσαν όταν έφτασαν στον χώρο που μαρτύρησε ο Έλληνας Αριστοτέλης Γκούμας οι Χιμαριώτες ήταν φρικτό. Το σώμα του ήταν σχεδόν κομματιασμένο και σίγουρα δεν είχε δεχθεί ένα κτύπημα από το αυτοκίνητο, αλλά ΠΟΛΛΑ! Στην περίπτωση αυτή βεβαίως είναι φανερό ότι οι συνεπιβαίνοντες στο αυτοκίνητο ήταν άμεσοι συνεργοί στην δολοφονία του Αριστοτέλη, για την οποία δεν ευθύνεται μόνον ο οδηγός.


Ήδη όπως διαβάσατε σε προηγούμενη καταχώρησή μας, τρεις από τους συνεργούς της δολοφονίας έχουν αφεθεί ελεύθεροι για λόγους αστείους. Άλλωστε, ο ίδιος ο Μπερίσα είχε πει ότι θα διερευνηθούν τα αίτια του θανάτου λες και δεν ήταν φανερά! Γιατί αλήθεια το ελληνικό κράτος δεν έστειλε αμέσως δικό του ιατροδικαστή, ο οποίος και πολύ εύκολα θα διαπίστωνε ότι το κτύπημα από το αυτοκίνητο εναντίον του Αριστοτέλη δεν ήταν ένα; Ο Μπερίσα ήταν που είπε επίσης ότι θα δοθούν και εθνικά δικαιώματα στους Χειμαρριώτες και κάποιοι «παράγοντες» έσπευσαν να πανηγυρίσουν. Τι έγιναν αυτά τα δικαιώματα λογάδες και πουλημένοι;


Η θεωρία αυτή, η γελοία θεωρία, του τροχαίου ατυχήματος φαίνεται πως κυριαρχεί στο σκεπτικό της διώξεως για τον θάνατο του Αριστοτέλη Γκούμα και το «ελληνικό» κράτος αδιαφορεί. Μόνο όταν πήγαν στην Κρυσταλλοπηγή για να διαμαρτυρηθούν οι Χρυσαυγίτες μαζί με άλλους Εθνικιστές, ήξεραν να στείλουν εκεί την μισή αστυνομική δύναμη της Μακεδονίας για να μη ενοχληθούν οι Αλβανοί.


Είναι φανερό πως το φίδι της προδοσίας φωλιάζει για τα καλά μέσα στα σπλάχνα αυτού του κράτους. Χρέος μας να το πατήσουμε στο κεφάλι. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχουν φιλότιμο και είναι πολίτες αυτού του κράτους πρέπει να ντρέπονται γιατί έχουν αφήσει στο έλεος της τυραννίας των Αλβανών τους αδελφούς μας Βορειοηπειρώτες.


Ένας-ένας αφήνονται ελεύθεροι οι δολοφόνοι του Αριστοτέλη Γκούμα…


πηγη


1 σχόλιο:

  1. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
    Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
    Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

    Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
    Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
    Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
    Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
    ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή