Χρήστες OnLine

Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ 'ΚΑΝΕ Ο ΒΙΤΑΛΗΣ...Πέταξε παπούτσι στον ανθέλληνα ΓΑΠ ενώ φώναζε "προδότες" και "χούντα"
ΠΕΤΑΞΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Πολύ πρόσφατα το "Πατριωτικό Μέτωπο" καλούσε τον ελληνικό λαό να αρχίσει να πετάει παπούτσια στους κυβερνώντες ως ελάχιστη ένδειξη περιφρόνησης στην κυβέρνηση και τις αποφάσεις της... Το είπε και το έκανε λοιπόν ο Σταύρος Βιτάλης πριν λίγη ώρα στη Θεσσαλονίκη. Την στιγμή που περνούσε ο πρωθυπουργός στην Πύλη της ΔΕΘ στη ΧΑΝΘ του πέταξε... παπούτσι!

Μαζί του και ο γιατρός Στέλιος Τραπαβέσης! Και οι δυο συνελήφθησαν και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην Κρατική Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπως μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Σταύρος Βιτάλης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε... Μέχρι τότε μαζέψτε παπούτσια... Θα φανούν χρήσιμα!

Από το www.stoxos.grΤο περιστατικό
Το απροσδόκητο περιστατικό συνέβη αμέσως μετά την επίσκεψή του στα περίπτερα της ΔΕΘ, όταν τον πλησίασαν δύο άγνωστοι άνδρες, εκ των οποίων ο ένας τού πέταξε ένα παπούτσι χωρίς αυτό να βρει τον στόχο του. Και άρχισε να φωνάζει τις λέξεις "προδότες" και "χούντα"

Στο σημείο κατέφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. - ομάδα Ζήτα και ΜΑΤ - και συνέλαβαν τον άνδρα, μεταφέροντας τον με περιπολικό σε άγνωστο σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα κίνητρα και την ταυτότητα του δράστη.

Ο κ. Παπανδρέου διατήρησε την ψυχραιμία του και δήλωσε ότι η χώρα μας προχωρά με σταθερά βήματα στην κατεύθυνση μίας οικονομίας που στηρίζεται στην καινοτομία και στην πράσινη ανάπτυξη. «Θα κάνουμε την Ελλάδα περήφανη και καλύτερη, γιατί αξίζει πολλά» τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου