Χρήστες OnLine

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ - ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ


Μεγάλη αυθόρμητη συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα μόνο με ελληνικές σημαίες.(Όλο το χρονικό το καταγράψαμε και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, εδώ , εδώ κι εδώ) Την ίδια ώρα εξαφανισμένη η Σύρια στριπτιζέζ, οι ψευτογιατροί του κό(σμ)(λ)ου, οι ντροπές της Κρήτης και της Μάνης Καμπουράκης και Οικονομέας. Να μην ξεχάσουμε και τους Γιωργοτσολιάδες αναρχικούς οι οποίοι έλαμψαν δια της απουσίας τους.

Όλο το σκηνικό προβοκάτσιας και εκφοβισμού που είχαν στήσει τηλεπικοινωνιακά – και που το καταγγείλαμε εδώ απέτυχε χάρη στην προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου, η οποία και τους ξεσκέπασε και έτσι κλείστηκαν στις τρύπες τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να παρακολουθούμε γενικώς τα δρώμενα και να τα καταγγέλλουμε με κάθε ευκαιρία. Να γνωρίζουν ότι δεν τους φοβόμαστε και ότι σε κάθε κάλεσμα Ελλήνων της Αθήνας θα είμαστε δίπλα τους. Τρέξτε τώρα αύριο στον Οικονομέα και τον Καμπουράκη να κλαφτείτε όλοι μαζί.

Έχουμε υποχρέωση να παρατηρούμε τι συμβαίνει γύρω μας και αυτά που βλέπουμε να τα χρησιμοποιούμε για να προστατευθούν οι απλοί πολίτες από όλους αυτούς που θέλουν να τους κάνουν πιόνια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και αυτό και θα κάνουμε. Ευχαριστούμε όλους τους Έλληνες που έδωσαν το δυναμικό τους παρόν στην πλατεία.

Περιμένουμε επίσης να δούμε τι θα γράψουν τα Νέα και η Καθημερινή για τους εκατοντάδες αγανακτισμένους Έλληνες που διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά σήμερα το απόγευμα.

Ο αγώνας συνεχίζεται

Με την βοήθεια του Χριστού και της Παναγίας

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου