Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το Τουρκικό προξενείο διεκδικεί τον Δήμο Κομοτηνής- Αμιγές μουσουλμανικό ψηφοδέλτιο!Η Τουρκία δείχνει τα πραγματικά της χαρτιά για την Θράκη. Την ίδια ώρα που οι ενταύθα μειοδότες φιλελεύθεροι και σοσιαλιστές και μαρξιστές μιλούν για… ελληνοτουρκική «φιλία», η Άγκυρα αποφάσισε να κατέβει στη Κομοτηνή αμιγές μουσουλμανικό ψηφοδέλτιο! Δεν αποκλείεται να δούμε δήμαρχο, η οποία να δηλώνει Τουρκάλα, καθώς να δηλώνουν και Τούρκοι και οι σύμβουλοι του συνδυασμού της…

Το θέμα είχε πρώτη αποκαλύψει η εφημερίδα Χρόνος της Θράκης και το είχαμε και εμείς παρουσιάσει προ εβδομάδων από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα. Οι ευθύνες της κυβερνήσεως τεράστιες, αφού θα μπορούσε θαυμάσια με τον περίφημο «Καλλικράτη» να έχει αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ενοποιώντας τον Δήμο Κομοτηνής με Δήμους οι οποίοι αποτελούνται από Έλληνες Χριστιανούς Ορθόδοξους.


Δεν το έπραξε όμως, ενώ το έπραξε σε πολλές άλλες περιπτώσεις για μικροπολιτικούς-ΠΑΣΟΚικούς σκοπούς! Το δημοσίευμα της εφημερίδος Χρόνος είναι αποκαλυπτικό. Όλα τα ακραία στοιχεία των μουσουλμάνων που δηλώνουν προκλητικά Τούρκοι έχουν μαζευτεί στο αμιγές μουσουλμανικό ψηφοδέλτιο!


Διαβάζουμε σχετικά στην εφημερίδα Χρόνος:

“ANAKOINΩΘΗΚΕ Ο ΑΜΙΓΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ, Πολιτική αυτοκτονία της Σιμπέλ 23.09.2010 , Προσκύνησε η αντινομάρχης το τουρκικό προξενείο και προσέγγισε τους εξτρεμιστές, Με ψευτομουφτή και κόμμα DEB στο πάνελ της πρώτης συνέντευξης που έγινε με κοινό και οπαδούς σε ξενοδοχείο της Κομοτηνής:


Μια ακόμη φορά δικαιώθηκε η εφημερίδα μας που πολύ έγκαιρα με πρωτοσέλιδη αναφορά της έγραφε στις 2 Σεπτεμβρίου ότι ετοιμάζεται «ψηφοδέλτιο μπαρούτι» με αμιγώς μειονοτικούς υποψηφίους στον Δήμο Κομοτηνής αφού το προξενείο θέλει να έχει ένα ουσιαστικό παρεμβατικό ρόλο. Τότε έσπευσαν όλοι να μας φάνε μιλώντας πάλι για εθνικιστικές κορώνες και κινδύνους που εφευρίσκουμε σε μια προσπάθεια να απαξιώσουν τις δικές μας πηγές πληροφόρησης που δυστυχώς από τα γεγονότα επιβεβαιώνονται.


Δεν κατονομάζαμε πρόσωπα αν και οι βολιδοσκοπήσεις γινόταν. Κανένας δεν θα περίμενε η μετριοπαθής άλλοτε Σιμπέλ Μουσταφάογλου, συνεργάτης του Άρη Γιαννακίδη, βάζοντας πάνω απ’ όλα την φιλοδοξία της και ποιος ξέρει ποια ακόμη ανταλλάγματα, να ηγείται ενός τέτοιου σχήματος, προσβάλλοντας όλους τους προγενέστερους συνεργάτες της και αποδεικνύοντας ότι τελικά, είναι πολύ εύκολο να φτύσεις το κόμμα που σε ανέδειξε, που σε πρότεινε υποψήφια ευρωβουλευτή, που σε έκανε μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, που σου έδωσε να αναλάβεις το κέντρο απεξάρτησης «Ορφέας», που έγινες υπεύθυνη τουρισμού πολιτισμού στη νομαρχία ή χρόνια αντινομάρχης, για να βρεθείς υποψήφια δήμαρχος ενός σχήματος που από μόνο του σηκώνει διαχωριστικές μπάρες κι έρχεται με ότι πιο εξτρεμιστικό στοιχείο υπάρχει στην Θράκη, να αλλάξει τον ρου της πολιτικής ζωής. Όλα αυτά κατ’ εντολή. Η ομιλία της ετοιμάστηκε από το επιτελείο του προξενείου, η στήριξή της από το κόμμα του Σαδίκ που επίσης γράφαμε ότι νεκραναστήθηκε τελευταία, από τους ψευτομουφτήδες!


Τελικά η Σιμπέλ χανούμ τι ήθελε από την ζωή της, να ζήσει κι αυτή την μεγαλειώδη στιγμή της χθεσινής συνέντευξης Τύπου; Δεν κατάλαβε ότι την χρησιμοποίησαν για να την αδειάσουν σαν στυμμένη λεμονόκουπα, προδιαγράφοντας την πολιτική της αυτοκτονία;


Το γιατί θέλησε να παίξει αυτό το ρόλο είναι κάτι που θα το αποκαλύψουμε προσεχώς όπως και το γεγονός ότι στο πλευρό της θα βρεθούν άνθρωποι μιας ευρείας διαστρωμάτωσης που τα δίνουν όλα για όλα και επενδύουν υποθήκες στο μέλλον της Θράκης.”


Μελαχροινή Μαρτίδου – http://www.xronos.gr/

2 σχόλια:

 1. ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ( Ε.Σ.Υ.) .

  ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

  ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΗ , ΣΕ ΙΑΤΡΟ , ΦΑΡΜΑΚΑ ,
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ .
  ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΚΑi ΕΧΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ .
  ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ
  500 ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .
  ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΜΑΖΕYΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ;;;;;
  ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚOΜΕΙΑ .
  ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
  500 (ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ) ΕΥΡΩ ΕΙΣΟΔΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ.
  ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ .
  Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΑΙΧΕΙΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ
  Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
  ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΡΜΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΑ 500 ΕΥΡΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ .
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΕΙΔΗ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ,ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ .
  ΝΑ ΠΗΙΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΞΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝΕ , ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ .
  ΤΕΡΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝAΣΤΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.stonpoutsomas.blogspot.com
  ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ , ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ , ΣΤΙΣ 8 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ,
  ΠΟΥ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ .Ν .Τ . ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ .
  http://www.stonpoutsomas.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή