Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!


Ο Μ. Τρεμόπουλος υποψήφιος στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας...

Την υποψηφιότητα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με την κίνηση «Οικολογία Αλληλεγγύη», ανακοίνωσε από τη Θεσσαλονίκη, ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος.

Σε δηλώσεις του τόνισε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη από συμφέροντα και σκοπιμότητες και εκτίμησε ότι μπορεί να λειτουργήσει ενωτικά. Επισήμανε την ανάγκη να δοθούν «πράσινες» λύσεις στην κρίση και να ηττηθεί το μοντέλο της πολιτικής που δηλητηριάζει την αισθητική. (πηγή)
Θέμα Τσαμουριάς ανακινεί ο Κεμαλικός Τρεμόπουλος

1 σχόλιο:

 1. «Η Θεσσαλονίκη θα έπρεπε να έχει τιμήσει τον Κεμάλ γιατί είναι παιδί της πόλης», είπε ο νομαρχιακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος

  Γιατί να μην είχε γεννηθεί και Μπι Λαντεν στη Θεσσαλονίκη για να κάνουμε και αυτόν άγαλμα.! !Λογική για κότες....

  Συλλογή: ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Προδοσίες Ελλήνων και "προδοτικών " κυβερνήσεων, πολιτικές κόμματα κλπ.

  Σημεία των καιρών (προδοτών) η υποτέλεια, η άρνηση πραγματικότητας από τα φαντασιόπληκτα ανθρωπάκια.

  Διάγομε μια περίοδο υποτέλειας προδοσίας και υποταγής, και σερνόμαστε σαν σκουλήκια επί της γης.

  Από κάτι κουλκουτιαραίους, αμόρφωτους και ψωραλέους, και υποπροϊόντα υποτιμημένο πέους. Τι περισσότερο μπορεί να κάνη ένας "προδότης" από το να πουλήσει την Ελλάδα στους ξένους;;; -Απλά να υποστηρίζει τους γείτονες τους, ενώ αυτοί συνεχώς θέλουν να σε φάνε το σπίτι το οικόπεδο και εσένα.….

  Όταν δεν έχουν κοινή γραμμή τα κόμματα σε εθνικά θέματα, πατρίδα κράτος έθνος κλπ. ένας από του δύο ή όλοι είναι
  σχεδόν προδότης.
  Ήμαστε Έθνος περιτριγυρισμένο από "πιράνχας", κλεπτών εδαφών. Όλοι οι γείτονες επιβουλεύονται να φάνε κανένα κομμάτι, εκτός από εκείνα που έχουν "φάει" κλπ.
  Είμαστε περιτριγυρισμένοι από σωβινιστές και εθνικιστές Τούρκους Βουλγάρους Σκοπιανούς Αλβανούς κλπ.

  Και από αρκετούς Έλληνας ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!! Μια κλίκα των προδοτών, που θάβουν ξεφτιλίζουν τους γνήσιους Έλληνες.

  Ηγέτης ικέτης και επαίτης.

  Ποιοι Μ-βλάκες Έλληνες θέλουν την Τουρκία στην ΕΕ;; -Οι "Προδότες"

  Έξω πάμε "καλά".... ΑΛΛΑ από μέσα θα φάμε ( φάγαμε )το κεφάλι μας *Μ....

  Ο Γ. Παπανδρέου, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας τόνισε, ότι "Η Ελλάδα θα είναι "πρωταθλήτρια" αναφορικά με την ευρωπαϊκή προοπτική της γειτονικής χώρας" Δηλαδή κάνει σαφές και σε όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι η επιστολή μιλάει για «διαπραγμάτευση εφ’ όλης της αντί-ύλης» και όχι μόνο για την (κουφαλοτριπιδα) Λάθος, ήθελα να πω υφαλοκρηπίδα...  =Ρε-"πούστη"... τι θα γίνει με το βιβλίο τις έκτης δημοτικού; Λες...Made in USA..κλπ. ΣΙΑ ΜΙΑ και ΜΑΦΙΑ γιατί όπια πέτρα και αν σηκώσεις σε όλον τον κόσμο θα βρεις Αμερικάνους από κάτω! Σε όλον τον κόσμο: Βάσεις και επεμβάσεις, τι ν' αφήσεις και να πιάσεις, ποιο να χλευάσεις τι θαυμάσεις, ή ποιόν θεών τους να εκθειάσεις;
  Ρεπούση Γιαννάκου μας σκάψανε τον λάκκο, και η ιστορία που γράφτηκε με ΑΙΜΑ, την ξανάγραψαν με τα πόδια, και εγώ ας βόσκω βόδια, να πληρώνω τις βλακείας στα διόδια, στα βουνά και με τα πόδια.

  =Όχι και να ζητείται άδεια από τους Τούρκους για την συγγραφή σχολικών βιβλίων στην ψωρακώστηνα;
  =ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ: Θα ήσουν υπερήφανος αν έφτιανες κουμπάρο την Πάσαρη;

  =Θα ψήφιζες ένα κόμμα που παραποιεί την ιστορία από την κ. Ρεπούση;;;; -Όχι ρε πούστη!
  =Στην εξωτερική-πολιτική πρέπει να ισχύει το, οφθαλμοί αντί οφθαλμού, ίσον δικαιοσύνη.-Αλλιώς θεωρείσαι Μ-βλάκας........
  =Με τα όσα γίνονται στην πολιτική και πρωτίστως στην εξωτερική, δεν μπορεί παρά να γίνονται από μαλάκες για να μην πω από προδότες, ή τι περισσότερο θα έφτιανε ένας προδότης; Με την ενδοτική πολιτική της υποτέλειας.
  Χωρίς εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  Περισσότερα στη σελίδα: www.tzinis.com www.tzinis.blogspot.com/ http://users.otenet.gr/~tzinis tzinis@otenet.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή