Χρήστες OnLine

Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΟΛΙΣ 2.000 (ΛΑΘΡΟ)ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...


Από ΤΟ ΒΗΜΑ

Βορειοηπειρώτες, Αλβανοί, Μπανγκλαντεσιανοί και Πακιστανοί θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δημάρχου Αθηναίων!!!


Η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων έληξε στις αρχές της εβδομάδας και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των ομογενών αλλά και των (λαθρο)μεταναστών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον έφθασε τις 17.000 σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ...

πληρούσαν τις προϋποθέσεις και είχαν το δικαίωμα εγγραφής στους καταλόγους 190.000.

Από όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αιτήσεις κατέθεσαν επισήμως οι 11.600 και τουλάχιστον 5.400 δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αφού υπάρχουν προβλήματα με τη συγκέντρωση στοιχείων και εγγράφων τα οποία είναι απαραίτητα.

Ετσι, εκτιμάται από το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα στοιχεία, ότι τελικά στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχουν 6.000- 7.000 άτομα. Στον Δήμο της Αθήνας από την 1η Ιουνίου που ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής ως και την περασμένη Τρίτη στους εκλογικούς καταλόγους ενεγράφησαν 2.227 άτομα.

Οι 400 από αυτούς φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με ορισμένα έγγραφα και τελικά θα συμμετάσχουν στην επόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δημάρχων, δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.

2 σχόλια:

 1. Τα καμώματα του ΠΑΣΟΚ .
  Τα καμώματα των ψευτοαριστερών .
  Τα καμώματα της γενιάς του πολυτεχνείου .

  Έλληνας νοικιάζει σπίτι από γύφτο , θα το φανταζόσουν ποτέ ;
  Η κυβέρνηση του Σημίτη το 2002 είχε πριμοδοτήσει με άτοκο δανεισμό έως 150.000 ευρώ , τους γύφτους για να πάρουν σπίτι .
  Ο ι γύφτοι αγόρασαν το σπίτι , στο οποίο βέβαια δεν έμειναν γιατί από τη φύση τους ΔΕΝ μπορούν να ενταχθούν σε ανθρώπινη κοινωνία .
  Έτσι λοιπόν βρεθήκαμε στο σημείο , τα αγορασμένα από τους γύφτους σπίτια , να τα νοικιάζουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , που φορολογούνται , που πηγαίνουν φαντάροι , που πληρώνουν φόρους στο κράτος .
  ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλλοδαποί δυο ταχυτήτων .
  Ρε πούστηδες ΣΚΑΤΟΠΑΣΟΚΟΙ , παλιοαδελφές του κερατά .
  Γιοί της πουτάνας με τις ενέργειες σας στερήσατε θέσεις από τα πανεπιστήμια που ανήκουν σε Ελληνόπουλα .
  Εγώ και τα παιδιά μου είμαστε στη δυσάρεστο θέση , ΕΚΤΟΣ πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ΚΑΙ το παιδί του γείτονα του αλλοδαπού είναι πανευτυχές και δεν ξέρει δε ποια από τα δυο πανεπιστήμια που έχει περάσει , να πάει :
  ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ . Πέρασε ως Έλληνας πολίτης .
  ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . Πέρασε με τα δικαιώματα του αλλοδαπού πολίτη .
  Έχετε αναρωτηθεί ανεγκέφαλοι μαλάκες βουλευτές , πόσες τέτοιες θέσεις πανεπιστημιακές στερήσατε από τα ελληνόπουλα ;
  Είμαι τόσο αγανακτισμένος που αν βρω ένα ΚΑΛΑΖΝΗΚΟΒ θα σας θερίσω όλους .
  Έξω από την χώρα βρομιάρηδες πορνογεννήματα ΠΑΣΟΚΟΙ .
  Ξυπνήστε και πάρτε τους φαλάγγι Έλληνες .

  ΑπάντησηΔιαγραφή