Χρήστες OnLine

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

"ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ"!



ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ- ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ


Άλλο ένα κρούσμα αλβανικής προκλητικότητας σημειώθηκε σε λεωφόρειο με προορισμό το κέντρο των Αθηνών.

Το λεωφορείο κατάμεστο με κάθε είδους αλλοδαπό (Πακιστανούς, Αφρικανούς, Αλβανούς) όλους εκεινούς, δηλαδή, που τους κουβάλησαν για να μας διαφεντεύσουν και που οι περισσότεροι από τον λαό μας ανέχονται με την τυπική πλέον συμπεριφορά του υποτακτικού, και από την άλλη οι προβληματισμένοι και γονατισμένοι από τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά Έλληνες που προσπαθούσαν να φτάσουν στην δουλειά τους έγκαιρα.

Αφορμή για τον ξεσηκωμό και τις αψιμαχίες που ακολούθησαν αποτέλεσε ένα αλβανικό τραγούδι που ακουγόταν από το κινητό τηλέφωνο ενός Αλβανού, διαπασών καθόλη την διάρκεια της διαδρομής.

Για άλλη μια φορά την εναντίωσή τους στην αλβανική προκλητικότητα επέδειξαν οι Ελληνίδες, φωνάζοντας ότι "εδώ είναι Ελλάδα και όχι Αλβανία και όποιος θέλει να ακούει αλβανικά τραγούδια να τσακιστεί να πάει πίσω στην Αλβανία"!

Με αποτέλεσμα η μια μετά την άλλη Ελληνίδα να σηκώνεται και να απευθύνεται στους Αλβανούς σε έντονο ύφος και με τους αντίστοιχους Αλβανούς να απορούν και να κάνουν λόγο για κρούσμα ρατσισμού!

Ποιοί οι Αλβανοί... Που απαγορεύουν τα ελληνικά ονόματα, τον χριστιανισμό και την ελληνική γλώσσα στην χώρα τους που χτίστηκε από ελληνικά χρήματα και επενδύσεις και που θεωρούν ρατσιστική κίνηση την αντεπίθεση που δέχονται όταν επιχειρούν να κλέψουν αλυσίδες από τον λαιμό Ελλήνων!

Φυσικά, ουδείς άντρας Έλληνας πήρε θέση συμπαράστασης προς τις γυναίκες, ενώ υπήρξαν και δυο μεσόκοποι, τυπικά δείγματα της ξεφτιλισμένης γενιάς που έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα προβλήματα που ζούμε σήμερα όλοι, οι οποίοι υπεραμύνθηκαν των Αλβανών, λέγοντας στη μια ότι "τέτοια τραγούδια παίζει καθημερινά ο ΑΝΤ1 και τέτοια θα ακούς" και ο άλλος ότι "πως κάνεις έτσι κυρία μου, ο άνθρωπος έχει και δυο παιδιά", εννοώντας τον Αλβανό που γεννοβολάει σαν το κουνέλι τσάμπα στο ανοργάνωτο μπορντέλο που ονομάζεται ελληνικό κράτος.

Για να δεχτούν και οι δυο ταυτόχρονα τις απειλές των γυναικών, λέγοντάς τους, ότι θα τους πετάξουν από το παράθυρο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου