Χρήστες OnLine

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!


Σε αυτό το κράτος ο καθένας κάνει ότι θέλει τελικά και το Σύνταγμα το έχει γραμμένο κανονικά στα παπάρια της η εξουσία.

Υπάρχουν σχολεία αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα όπου οι αλλοδαποί μαθητές αποτελούν μέχρι και το 92% του συνόλου των μαθητών! Οι ήδη πτωχευμένοι Έλληνες πολίτες δηλαδή, πληρώνουν από την τσέπη τους, μεταξύ άλλων δωρεάν παροχών όπως η ιατροφαρμακευτική περίθαψη και οι παράνομες συντάξεις στους αλλοδαπούς, πληρώνουν και την δωρεάν παροχή παιδείας στους εισβολείς αλλοδαπούς!!!

Προσέξτε τι λέει το Σύνταγμα.

Άρθρο 16 παρ.2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων (των Ελλήνων, όχι των αλλοδαπών), την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες (τι από όλα αυτά συμβαίνει; Τίποτα. Σήμερα η ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης αποτελεί κάτι το φασιστικό και ρατσιστικό! Από τα σχολεία μάλιστα θέλουν να κατεβάσουν και την σημαία και τα θρησκευτικά σύμβολα!).....

Άρθρο 16 παρ.4. Όλοι οι Έλληνες (οι Έλληνες όχι οι αλλοδαποί) έχουν δικαίωμα δωρεάν παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες της, στα κρατικά εκπαιδευτήρια. Το Κράτος ενισχύει τους σπουδαστές που διακρίνονται (τους έλληνες σπουδαστές όχι τους αλλοδαπούς. Στο αλβανικό λαθραίο σούπερ παιδί – βιολί Οδυσσέα Τσενάι όμως, του έδωσαν και υποτροφία για να σπουδάσει στην Αμερική με δικά μας λεφτά και μετά ήλθε στην Ελλάδα και ίδρυσε και αλβανικό κόμμα!!!), καθώς και αυτούς που έχουν ανάγκη από βοήθεια ή ειδική προστασία, ανάλογα με τις ικανότητές τους.

ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΟΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ!

ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΤΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!



ΑΝΤ'ΑΥΤΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;


ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!


ΑΙΣΧΟΣ!

Τα συμπεράσματα δικά σας...


Πηγή ΥΓΡΟ ΠΥΡ - diaforetikimatia

1 σχόλιο:

  1. ε βεβαια, ο ψευθοκουλτουριαρης, θα σου πει " μα και αυτοι ελληνες ειναι " οπος ειταν ελληνες και οι τσαμουριωτες στον β παγκομσιο πολεμο. η ελλαδα ζει απο των ελληνισμο και την ταυτοτητα της. οχι στην παγκοσμιοποιηση, η ελλαδα ανηκει στους ελληνες. μονο στους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή