Χρήστες OnLine

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι…


Πέρασαν σχεδόν τρεις εβδομάδες από την στυγερή δολοφονία των τριών εγραζομένων (η μία έγκυος…) από αναρχικούς κατά την διάρκεια των διαδηλώσεων της 5ης Μαΐου. Αν και ο υπουργός «Προστασίας Πολίτη» (γιατί δεν υποβάλλεις παραίτηση;) δήλωσε με «αποφασιστικότητα» πως θα συλληφθούν οι εγκληματίες, ακόμα δεν είδαμε τίποτα.


Εν τω μεταξύ συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του τύπου για στοιχεία που ΥΠΑΡΧΟΥΝ αλλά για την ώρα δεν μπορούν να οδηγήσουν σε… συλλήψεις! Ένα ακόμα παρόμοιο δημοσίευμα υπάρχει σήμερα στο NewsIt και κάνει λόγο για συγκεκριμένη ομάδα «αντιεξουσιαστών» από ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ στέκι του χώρου. Μήπως άραγε σχετίζεται και με πρόσφατη εισβολή της αστυνομίας στον ίδιο χώρο; Και αν ναι ποιά ήταν τα αποτελέσματα της έρευνας;


Η θυελλώδης συνάντηση των αντιεξουσιαστών μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των εργαζόμενων και η απομόνωση μιας συγκεκριμένης ομάδας έκανε πιο μικρό τον κύκλο των υπόπτων.



«Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” ομάδα αντιεξουσιαστών κατονόμασε μέσα στο αμφιθέατρο όπου γινόταν η συνέλευση συγκεκριμένα άτομα που συχνάζουν σε γνωστό στέκι των Εξαρχείων. Όσοι κατονομάστηκαν αποχώρησαν μάλιστα από τη συνέλευση.


Οι αστυνομικοί θεωρούν μάλιστα σημαντική την αναφορά στην προκήρυξη των “Πυρήνων” σε “ρουφιάνους των αμφιθέατρων και των καφενείων”, καθώς εμμέσως επιβεβαιώνεται πως η ομάδα των δραστών είναι αυτή που κατονομάστηκε.

Κάμερες και μάρτυρες έχουν επίσης βοηθήσει στον εντοπισμό ορισμένων προσώπων, όμως φαίνεται ότι οι αστυνομικοί απέχουν ακόμη από τη στοιχειοθέτηση κατηγοριών.»


Δεν μπορούμε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο ισχύουν οι παραπάνω διαρροές. Ξέρουμε όμως πως οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι και πως οι «σύντροφοι» τους καλύπτουν. Θα «ξεχαστεί» και αυτό, όπως και η δολοφονία του ανήλικου αφγανού;


Ο Λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Αριστερά

ΕΙΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

Δεν είναι «συμπτώσεις» – Αυτοί είναι οι μπολσεβίκοι


Πηγη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου