Χρήστες OnLine

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Συνελήφθησαν οι δυο ληστές που τραυμάτισαν υπάλληλο σε ληστεία. Ο ένας φέρεται ως μέλος των "Πυρήνων".Ο Συρινίδης και ο Σεϊσίδης είναι οι δράστες.

Το λεγαμε συνεχεια οτι ο τροκρατία και αντιεξουσιαστκός χώρος συνδέονται με το κοινό έγκλημα.. Στυγνοί δολοφόνοι που χρησιμοποιούν μια αρρωστημένη ιδεολογία ως δικαιολογία για ληστείες , δολοφονίες ανθρώπων και τρομοκρατία.

Σήμερα επιβεβαιωθήκαμε άλλη μια φορα πανηγυρικά.

Κατα τις 9 το βράδυ, άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλού, αφαίρεσαν από το Πράκτικερ στην οδό Πειραιώς 176 στον Ταύρο, άγνωστο χρηματικό ποσό. Οι ληστές στην απόπειρά τους να ληστέψουν το πολυκατάστημα, τραυμάτισαν στον θώρακα έναν υπάλληλο και εξαφανίστηκαν με άγνωστο ποσό..

Το ΙΧ αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους βρέθηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Ταύρο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Αργότερα το βράδυ δύο άτομα, τα οποία είχαν στην κατοχή του όπλα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς στο Γκάζι.

Κατά την προσπάθεια των αστυνομικών να τους προσαγάγουν σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας εκ των υπόπτων.

Το ενδιαφέρον όμως είναι αλλού...

Ο ένας που έκανε την ληστεία στο "praktiker" είναι ο ένας εκ των υπόπτων που έχει βγει ένταλμα σύλληψης τους για την συμμετοχή του στην τομοροκρατική οργάνωση "Πυρήνες της φωτιάς". Εκρεμμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης.

Ο τραυματίας ληστής θεωρείται είναι ένας από τους καταζητούμενους με ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση της «Συνομωσίας των Πυρήνων της Φωτιάς».

Ο συνεργός του, που συνελήφθη τελικώς στην πλατεία Κεραμεικού, είχε προσαχθεί το 2006 για την υπόθεση των «ληστών με τα μαύρα», χωρίς να αποδειχθεί όμως κάτι εναντίον του.





Ο Συρινίδης γιος του γνωστού Συρινίδη της ακροαριστεράς και o επικηρυγμένος «ληστής με τα μαύρα» Σίμος Σεϊσίδης, που έχει ένταλμα για συμμετοχή στον Ε.Α είναι οι δυο συλληφθέντες για τη ληστεία στο Πράκτικερ. Στο Γκάζι συνελήφθη ο ένας και στον Κολωνό ο άλλος. Ενώ ένας από τους δύο είναι τραυματίας από πυρά της αστυνομίας.



Στο πόδι έχει τραυματιστεί ο Σεϊσίδης, που ελέγχεται για συμμετοχή τους και στον "Ε.Α".

Στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο πιστόλια και μια χειροβομβίδα με τα οποία απείλησαν τους αστυνομικούς. Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και ο Συρινίδης στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται.

Με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου