Χρήστες OnLine

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

"Η κατάσταση στο κέντρο είναι ανεξέλεγκτη!"



"Σχετικά με το βίντεο στην Ερμού αυτό που έχω να πώ είναι πως σίγουρα η ομάδα αυτή είχε πρόθεση να ξεκινήσει επεισόδια και καταλαβαίνω αυτούς που χαρακτηρίζουν αυτή τη συμπεριφορά ρατσιστική, όμως ρε παιδιά να σας πώ κάτι? Είναι και δικαιολογημένη αυτή η στάση. Η κατασταση με τους αλλοδαπούς είναι ανεξέλεγκτη...

Αναφέρομαι και στο πόσοι είναι αριθμητικά (νομιμοι και λαθρομετανάστες)-τα επόμενα χρόνια θα είμαστε μειονότητα στη χώρα μας-, αναφέρομαι και στην εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί δραματικά, αλλά και στο παρεμπόριο που σε μεγάλο βαθμό έχει επηρεάσει τις πωλήσεις των μαγαζιών.

Όλα αυτά και πολλά άλλα μας έχουν προκαλέσει συναισθήματα θυμού, αγανάκτησης, οργής, αδικίας. Δεν χωράμε πια σε αυτόν τον τόπο ολοι, και αριθμητικά αλλά και δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε λόγω διαφορετικής νοοτροπίας.

Θα με πείτε ρατσιστρια? Είμαι δεν το αρνούμαι. Αλλά με πονάει να περπατάω στον τόπο μου και να νιώθω τρομοκρατημένη.Με ενοχλεί ο αλλοδαπός που πουλάει μικροαντικείμενα ή καθαριζει τζάμια, δεν φορολογείται και στέλνει μέρος των χρημάτων του στη χώρα του.

Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι πως πρέπει να αποσυμφορηθεί η κατάσταση γιατί διαφορετικά αυτά τα περιστατικά θα γίνονται εντονότερα και συχνότερα Μέχρι η σπίθα να γίνει ΕΚΡΗΞΗ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. και οι λαθρομεταναστες ειναι μερος του σχεδιου δυαλυσης της ελλαδος με συμφωνη γνωμη και ανοχη ολων των κομματων οπως
    μερος του σχεδιου ειναι και η οικονομικη δηθεν κριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή