Χρήστες OnLine

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κοσσυφοπέδιο! Προσεχώς και στην Ελλάδα!




Με τις ευλογίες της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ A.E. ...! "Όλα τα δίνουμε, όλα τα ξεπουλάμε!"

Τον 1ο μ.Χ αιώνα οι Ρωμαίοι εισέβαλαν σε μια περιοχή του Καυκάσου, την Αλβανία.

Μετά τη διάλυση της πρωτεύουσάς της Καμπάχα, πολλοί Αλβανοί μετανάστευσαν στην Ιλλυρία και ίδρυσαν τη κωμόπολη Αλβανό, κοντά στα σημερινά Τύρανα.

Η Αλβανική γλώσσα είναι ένα μείγμα αρμενικής περσικής αλλά και ινδικής. Αργότερα προσέλαβε και άλλα στοιχεία λόγω της επαφής των Αλβανών (μετά την άφιξή τους στην Ελληνική Ιλλυρία) με Έλληνες και Σλαύους.

Τα αποτελέσματα αυτής της μετανάστευσης έγιναν πιο αισθητά σε συνδυασμό με τη δημογραφική ανάπτυξη των Αλβανών, οι οποίοι αρχικά απέκτησαν τοπική πληθυσμιακή υπεροχή.
Ως ένα λαός ξένος πολιτισμικά απέναντι στα έθνη με τα οποία γειτνίαζε, συμμαχούσε συνεχώς με ξένους δυνάστες.

Στη μάχη του Κοσσυφοπεδίου (15η Ιουνίου 1389) τα Βαλκανικά έθνη συνασπίστηκαν εναντίον των Οθωμανών. Ωστόσο οι Αλβανοί συμμάχησαν με τον κατακτητή Μουράτ Ά.

Κατά τη δειάρκεια του Β' παγκοσμίου πολέμου η Αλβανία συμμάχησε με τους Φασίστες.

Αμέσως μετά, υπό το καθεστώς του Ενβέρ Χότζα, οι Αλβανία τάχθηκε με το μέρος του σταλινικού ολοκληρωτισμού.

Τα αποτελέσματα της μετανάστευσης πρέπει να γίνονται κατανοητά αφού μπορεί να επέλθουν μετά από πολλές δεκαετίες, ακόμα και αιώνες.

"Το 2004 ο Πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αττικής, απεκάλυψε στην τηλεόραση ότι το προηγούμενο έτος το 1/3 των αγορών ακινήτων της Αττικής έγινε από Αλβανούς. Είναι επίσης γνωστό ότι η πανίσχυρη αλβανική μαφία ξεπλένει χρήματα διά της αγοράς ακινήτων. Οι Ελληνικές τράπεζες έχουν προνομιούχους όρους για αγορές ακινήτων, που αφορούν μόνο Αλβανούς. Ο μέσος όρος καταθέσεων Αλβανών είναι διπλάσιος από αυτόν των Ελλήνων".

"Εθνοκτονία εν εξελίξει" ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΡΩΜΑΝΟΣ

Πηγή

πηγη


1 σχόλιο: