Χρήστες OnLine

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Και η Λάρισα είπε ΟΧΙ στο Λαθρονομοσχέδιο


Με μεγάλη επιτυχία έληξε το μεσημέρι, η προγραμματισμένη εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Λάρισα. Δεκάδες μέλη του εθνικιστικού κινήματος παρευρέθηκαν δίπλα στο πλευρό του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου και με κοινό αίτημα την κατάργηση του λαθρονομοσχεδίου, διέσχισαν το μεγαλύτερο μέρος της πόλης μοιράζοντας ανάλογο υλικό.


Για περισσότερο από δύο ώρες η πορεία ακολούθησε τους κεντρικότερους δρόμους της Θεσσαλικής πρωτεύουσας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της απόδοσης ιθαγένειας στους μετανάστες και κατά της προδοτικής στάσης όλων των κομμάτων που διατηρούν κοινή γραμμή πλεύσης πάνω στο ζήτημα.


Από την αρχή της εκδήλωσης μέχρι και την κατάληξη της υπήρξε ισχυρή παρουσία της αστυνομίας, η οποία επικαλούμενη τον φόβο επεισοδίων από τους «γνωστούς-αγνώστους», απαγόρευσε αρχικά την συγκέντρωση μας στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης, ενώ οι ίδιοι λίγα μόλις λεπτά νωρίτερα επέτρεψαν σε έναν θλιβερό θίασο 30 «αντιεξουσιαστών» να καταλάβουν την κεντρική πλατεία με σκοπό να ματαιώσουν την εκδήλωση μας.



Αψηφώντας τα όργανα του Χρυσοχοΐδη και τους φίλους του, τους «αντιεξουσιαστές», η πορεία ξεκίνησε κανονικά κατά τη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε άφθονο προπαγανδιστικό υλικό όπως εφημερίδες, προκηρύξεις και φέιγ βολάν.


Στα μέσα της πορείας δόθηκαν συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ που έσπευσαν να καλύψουν το γεγονός. Δυστυχώς γιʼ αυτά δεν έτυχε να εμφανιστεί ούτε ένας «οργισμένος» αντιφασίστας, αφού η μεγάλη αντιφασιστική νίκη των 30 κλόουν που προαναφέραμε ήταν να σπάσουν το φανάρι ενός διερχόμενου ΙΧ και να κρυφτούν μετά στη θαλπωρή του πανεπιστημιακού ασύλου, αφήνοντας μάλιστα πίσω τους και λάφυρα.


Με έντονο παλμό και με ασταμάτητη φωνή η πορεία κατέληξε στην κεντρική πλατεία, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όσους μας έβλεπαν για πρώτη φορά. Τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο και παρά το κλίμα τρομοκρατίας που ήθελαν να δημιουργήσουν κάποιοι, καταφέραμε να αποδείξουμε ότι εμείς είμαστε η πραγματική εθνική αντίσταση αφού γιʼ ακόμη μία φορά κερδίσαμε τα πιο εγκάρδια χειροκροτήματα των απλών ανθρώπων που μας έδωσαν τα συγχαρητήρια τους για τον ανιδιοτελή αγώνα που διεξάγουμε.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου