Χρήστες OnLine

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Ζουγκλα το κεντρο της Αθηνας απο αλλοδαπούς, πορνεία και ναρκωτικά.


Ο Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε έξω από τα δόντια και επεσήμανε ότι η Αθήνα, η χιλιοτραγουδισμένη έγινε Λαθρομεταναστευτική "Χαβούζα".






Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της τριτοκοσμικής Αθήνας με τους 150.000 και πλέον παράνομους μετανάστες, τους χιλιάδες λαθραίους μικροπωλητές, τις στρατιές ανέστιων που συνωστίζονται στα συσσίτια του Δήμου και την πορνεία που έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις περιέγραψε χθες χρησιμοποιώντας τα πλέον μελανά χρώματα ο δήμαρχος της πόλης, Νικήτας Κακλαμάνης.

Στην εικόνα αυτή, που δεν συμβαδίζει με εκείνη μιας ευρωπαϊκής πρωτεύουσας, έρχονται να προστεθούν τα ναρκωτικά που κάνουν κυριολεκτικά θραύση κυρίως μεταξύ των νέων ανθρώπων και η έξαρση των κρουσμάτων φυματίωσης, ηπατίτιδας και AIDS λόγω της παρουσίας υπερβολικού αριθμού αλλοδαπών στις κατεχόμενες γειτονιές του πάλαι ποτέ κλεινού άστεως.

Τη χαριστική βολή στο άλλοτε ακμάζον εμπόριο της πόλης δίνουν τα δεκάδες παράνομα καταστήματα που ανοιγοκλείνουν με εκπληκτικούς ρυθμούς υπήκοοι χωρών της Ασίας και της Αφρικής, συμβάλλοντας στη δημιουργία του απόλυτου χάους. Αν συνυπολογίσουμε την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί τουλάχιστον 16,25% μεταξύ του 2007 και του 2008 αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Αθήνα τείνει να μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα, καθώς καθημερινές είναι οι συμπλοκές μεταξύ συμμοριών αλλοεθνών, ενώ άρχισαν να διαφαίνονται και οι πρώτες εστίες αντίστασης των Ελλήνων πολιτών στις συνοικίες των Αμπελοκήπων, των Πατησίων και της πλατείας Αττικής.

πηγη

Την ίδια στιγμή ο Κακλαμάνης ζεί στον κόσμο του, έχωντας αφήσει την Αθήνα έρμαιο των αλλοδαπών και ο Χρυσοχοιδης προσπαθεί να καταστείλει τουε Ελληνες(!) που έχουν αρχίσει να μην αντέχουν άλλο αυτη την κατάσταση. Το πασοκ απο την άλλη θέλει να τους κάνει και Έλληνες δίνοντας παράνομες ιθαγένειες και δικαίωμα ψήφου ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΧΗΣ ΜΠΗΚΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΣΩΣΤΕ ΖΩΗ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΡΙΜΑΓΜΕΝΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ...

1 σχόλιο:

  1. Τι μπορεί να κάνει εκτός από το να τα λέει;
    Έχει καμιά αρμοδιότητα η δημοτική αστυνομία?
    Για να κοβει κλήσεις την κατάντησαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή