Χρήστες OnLine

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ- ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!




Στις 4 σήμερα κατατέθηκε το λαθρονομοσχέδιο που έχει εισηγηθεί στη κυβέρνηση γνωστή ΜΚΟ (κλικ εδώ κι εδώ )με μεγάλη ανθελληνική δράση.

Για να ανακόψει τις αντιδράσεις του κατάπτυστου νομοσχεδίου με τις χαλαρότερες προϋποθέσεις παροχής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, το ΠΑΣΟΚιστάν ρίχνει στάχτη στα μάτια και εξαγγέλει "νέες ρυθμίσεις".

Μεταξύ άλλων, θα καθίσταται σαφές ότι η κτήση της ελληνικής ιθαγένειας για τους ενήλικες θα αφορά αποκλειστικά όσους διαμένουν με οριστικούς και όχι προσωρινούς τίτλους παραμονής.


Ποιός και με ποιον τρόπο τους παρείχε την οριστική διαμονή στην χώρα; Το πώς μπήκαν αρχικά στην χώρα ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ για να εργαστούν δεν καθιστά εκ πρωιμίου όλους αυτούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ;

Η προϋπόθεση αυτή θα αποκλείει αιτούμενους πολιτικό άσυλο, προτού αυτό τους χορηγηθεί οριστικά.

Είναι γνωστό πόσοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ χωρίς καν έγγραφα δηλώνουν πως κατάγονται από περιοχές όπου διεξάγεται πόλεμος για να πάρουν πολιτικό άσυλο. Φτάνει να θυμηθούμε το φιάσκο με τον Σύριο με το κοράνι που ξεσήκωσε μουσουλμάνους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ για να κατακάψουν την Αθήνα για μία ακόμη φορά. Δήλωνε άλλη εθνικότητα για να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο και καθοδηγούνταν από ντόπιους και έξωθεν ανθελληνικές ΜΚΟ αλλά και στηρίχτηκε από κοινοβουλευτικά κόμματα για να δράσει. ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ. Ποιος θα εγγυάται πως ότι λέει ο κάθε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ που δεν φέρει επάνω του κατά την είσοδό του στην Ελλάδα κανένα έγγραφο λέει και αλήθεια;

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, μελετάται η αύξηση του απαιτούμενου χρόνου παραμονής από πέντε έτη, που ήταν η αρχική ανακοίνωση.

Δηλαδή εδώ γίνεται μία παράταση της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ. Μπήκαν λαθραία ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ γι αυτό, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΤΗΚΑΝ όπως ορίζει ο ΝΟΜΟΣ και απλά μας λένε όποιος την σκαπουλάρει για περισσότερο διάστημα παραμένοντας ασύληπτος θα έχει και ελληνική ιθαγένεια. Να θυμίσουμε ότι οι προσωρινές άδειες παραμονής πωλούνται στην Ομόνοια αντί του ποσού των 400 ευρώ. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ αρχή δεν πλησιάζει την περιοχή να πατάξει την ανομία και οι λαθρομετανάστες καθώς και όσοι πλουτίζουν από την υπόθεση ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. Επίσης να θυμήσουμε πως τα τελευταία χρόνια υπάρχουν απανωτά και πολυάριθμα χτυπήματα σε ΔΗΜΟΥΣ τα οποία παρουσιάζονται ως "ληστείες" ενώ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ πόσες άδειες παραμονής λείπουν την επόμενη από τα Δημαρχεία. Φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα χτυπούσε Δήμο για 1000 ευρώ όπως έχει γίνει σε πλείστες περιπτώσεις.

Παράλληλα, για τα παιδιά μεταναστών η ιθαγένεια θα χορηγείται αφού παρακολουθήσουν έξι χρόνια ελληνικού σχολείου (αντί τριών ετών), αλλά η ιθαγένεια θα τους δίνεται και πριν τη συμπλήρωση 18 ετών.

Παιδιά μεταναστών ονομάζονται εκείνα που τους γονείς τους προσκάλεσε το ελληνικό κράτος να εργαστούν στην Ελλάδα. Πρόκειται για παιδιά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ τα οποία θα μπορούσαν να πάρουν κάλλιστα την ιθαγένεια του τόπου καταγωγής των γονιών τους και εδώ να παραμένουν (εφόσον γεννήθηκαν Ελλάδα) άδεια παραμονής με ίσως μεγαλύτερο χρονικό όριο. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δίνεται η Ελληνική ιθαγένεια. Δεν είναι οι ρίζες τους εδώ. Να σημειώσουμε επίσης πως στη Νιγηρία που πλήθος φοιτητών ήλθαν για να σπουδάσουν και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ έμειναν και για να εργαστούν, είναι αδύνατον να πάρει κάποιος την Νιγηριανή ιθαγένεια. Μέχρι και οι χώρες της Αφρικής γνωρίζουν την σπουδαιότητα αυτής της λέξης που εμείς την μοιράζουμε σαν μπακαλόχαρτο.

Η κυβέρνηση διατηρεί το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές (έως το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου), ενώ η ΝΔ -όπως τουλάχιστον μετέδωσε το Mega- ζητά αυτό να ισχύει από τις δημοτικές εκλογές του 2014.

Ετοιμαστείτε να έχετε Πακιστανούς Δημάρχους και Αλβανούς Δημοτικούς Συμβούλους. Και αν έχετε την ψευδαίσθηση πως θα σταματήσουν εκεί είσαστε μακρυά νυχτωμένοι. Αυτό αποτελεί απλά μία σφυγμομέτρηση των ΑΝΤΟΧΩΝ και ΑΝΟΧΩΝ μας. ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Δεν χρειάζεται καν να το πούμε ...το γνωρίζετε όλοι πως με την πάροδο των χρόνων αυτά που κοροϊδεύαμε παίρνουν σάρκα και οστά. Σε συνδυασμό μάλιστα με το Καλλικράτης η ισλαμοποίησης της πατρίδας μας είναι κάτι πλέον του βέβαιου. Και όπως είπαμε σειρά έχουν οι βουλευτικές εκλογές.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΛΕΜΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΡΑ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΜΕΡΟΣ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ

ΑΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ

ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΤΗΝ ΒΙΑ, ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΘΡΟΑΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

ΕΛΛΑΣ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΡΕΚΙΛΙΣΤΑΝ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΗ


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου