Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Αντιρατσιστική χούντα: Απαγορεύουν τις πορείες των Ελλήνων Πατριωτών!



Αυτήν την στιγμή, ώρα 17.00, περισσότερα από 1.000 άτομα είναι συγκεντρωμένα στην πλ. Κολοκοτρώνη στη συγκέντρωση ενάντια στον αφελληνισμό και την παγκοσμιοποίηση, που είχαν οργανώσει Πατριωτικά και Χριστιανικά σωματεία.




Αυτό παρ’ όλη την τρομοκρατία που καλλιεργήθηκε συστηματικά από τα ΜΜΕ και τους δήθεν αντιεξουσιαστές, που κατέλαβαν παράνομα τον χώρο, που αρχικά είχε ορισθεί σαν χώρος της συγκεντρώσεως. Ο σχεδιασμός ήταν μετά την συγκέντρωση και τις ομιλίες να ακολουθήσει πορεία από την πλατεία Κολοκοτρώνη προς την πλατεία Συντάγματος.


Όμως, δεν είναι μόνον οι «αντιεξουσιαστές», είναι και οι εξουσιαστές… Με άνωθεν εντολή και κατόπιν πολιτικής αποφάσεως απαγορεύεται η πορεία των πατριωτών και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ταχθεί στην οδό Σταδίου με σκοπό να εμποδίσουν την πορεία και να προβούν ακόμη και σε συλλήψεις.


Αυτό τη στιγμή, που σε αυτή τη πόλη όλοι μπορούν και κάνουν πορείες… Ανθέλληνες, αφρικανοί, ομοφυλόφιλοι, οι πάντες! Όλοι φαίνεται έχουν δικαιώματα εκτός από τους Έλληνες πατριώτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου