Χρήστες OnLine

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

"Μάλλον σε άλλη χώρα βρισκόμαστε..."



"Xθές Κυριακή απόγευμα πήγα μια βόλτα με τη γυναίκα μου στην πλατεία Αριστοτέλους και στη παραλία στη Θεσσαλονικη. Το θέαμα που αντικρύσαμε ήταν τουλάχιστον τραγικό και τρομακτικό.

Άπειροι έγχρωμοι λαθρομετανάστες να έχουν απλώσει τη πραμάτια τους κατα μήκος της παραλιακής, αφήνοντας ελάχιστο χώρο στους περπατητές και καθόλου στους ποδηλάτες.

Το παραεμπόριο με την ανοχή του ξεπουλημένου κράτους δλδ. που το μόνο που κάνι είναι να κυνηγάει τον Έλληνα φορολογούμενο και να αποκαλεί "φασίστα" όποιον τολμάει να πει την αλήθεια!

Κάποια στιγμή νομίζαμε ότι βρισκόμασταν σε άλλη χώρα, μάλλον κάπου... στην Αφρική. Φοβόμασταν να περπατήσουμε και συνεχώς είχαμε το νού μας μη μας αρπάξει κανείς καμία τσάντα. Φάτσες περίεργες, ύποπτες, φυσιογνωμίες που θα έπρεπε να είχαν ελεγχθεί πρότου να μπούν στην Ελλάδα.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει απο κάθε έλεγχο. Οι κοινωνικές, οικονομικές και πολιτισμικές προεκτάσεις του προβλήματος μάλλον δεν απασχολούν κανένα αρμόδιο που προτιμά να απλώνει τη κουτάλα και να αράζει το βίος του Ελληνικού λαού.

Κρίμα για τη χώρα , κρίμα για τα παιδιά μας που θα ζήσουν ίσως στη χειρότερη περίοδο του Ελληνισμού."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου