Χρήστες OnLine

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Γέμισε η Αθήνα αλλοδαπούς μικροπωλητές. Μέχρι και έξω από το μουσείο της Ακρόπολης πουλάνε χαλασμένα νερά για 2 ευρώ.

Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ...μονο λογια και απο πραξεις τπτ. ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ εχετε μετατρεψει την αθηνα σε μεια απεραντη χαβουζα..

Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΤΩΡΑ. ΑΜΕΣΑ. ΤΕΛΟΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ



Αλλοδαποί μικροπωλητές πολιορκούν τους τουρίστες, για να τους πουλήσουν εμφιαλωμένο νερό ακόμη και προς 4 ευρώ το μπουκάλι. Το νερό δεν είναι μόνο ακριβό, αλλά και επικίνδυνο, αφού σύμφωνα με καταγγελίες ορισμένοι από τους πλανόδιους παίρνουν άδεια μπουκάλια από τους κάδους, τα γεμίζουν με νερό της βρύσης και τα πωλούν στους ανυποψίαστους επισκέπτες.

Η κάμερα του ALPHA είχε καταγράψει τους παράνομους μικροπωλητές από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές να στέκονται στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και να κυνηγούν στην κυριολεξία τους τουρίστες, που κατέβαιναν διψασμένοι, για να τους πουλήσουν νερό. Οι ξεναγοί που συνοδεύουν τα γκρουπ, καταγγέλλουν ότι έχουν δει με τα ίδια τους τα μάτια πλανόδιους μικροπωλητές να αδειάζουν τους κάδους των απορριμμάτων και να παίρνουν τα κενά μπουκάλια, τα οποία γεμίζουν με νερό από βρύση και στη συνέχεια αφού τα βάζουν σε σακούλες με παγάκια για να παγώσουν, να τα πωλούν στους τουρίστες.

Την καταγγελία αυτή επιβεβαιώνει και η Α΄ Εφορία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων του υπουργείου Πολιτισμού με έγγραφό της προς την Τουριστική Αστυνομία και το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως. Η κάμερα του ALPHA κατέγραψε και το «κρυφτούλι» των παράνομων μικροπωλητών με την Δημοτική Αστυνομία. Οι μετανάστες βλέποντας τους αστυνομικούς, τρέχουν και σκαρφαλώνουν στο βράχο απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης, όπου κρύβουν τα εμπορεύματα τους μέσα στα δένδρα στην Αρχαία Αγορά. Από τη μία σκάλα ανεβαίνουν οι αστυνομικοί και από την άλλη κατεβαίνουν οι μικροπωλητές μπροστά στα μάτια των τουριστών. Μέσα σε 5 λεπτά από τη στιγμή που θα φύγουν οι αστυνομικοί, ο χώρος κατακλύζεται και πάλι απ’ τους μικροπωλητές.

Πύρ και… μανία είναι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, αφού όπως καταγγέλλουν, τις τελευταίες 2 εβδομάδες, οι παράνομοι μικροπωλητές όχι μόνο έχουν κάνει πραγματική… επέλαση σε όλους τους κεντρικούς δρόμους και στενά, αλλά έχουν μετατρέψει το ιστορικό κέντρο σε ένα απέραντο…δημόσιο ουρητήριο!

«Όταν καλούμε την Δημοτική Αστυνομία για να βάλουν τάξη, το μόνο που μας λένε είναι: ¨έχουμε εντολή άνωθεν να μην τους πειράξουμε¨!» καταγγέλλει ο δικηγόρος Δημήτρης Λινός, κάτοικος της οδού Νίκης.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Διαβάστε επίσης:

Σε δημόσιο ουρητήριο έχει μετατραπεί το Σύνταγμα

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΑΘΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ....ΜΗΝ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ!!!!


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου