Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Τα έθιμα των υποψηφίων Ελλήνων του PASOKΤην παρακάτω είδηση, σας τη μεταφέρουμε αυτούσια, όπως τη διαβάσαμε. Μετά, θα τη σχολιάσουμε, καθώς είναι αδύνατο να μην υποκύψουμε στον πειρασμό:

«Αυξημένο ποσοστό στις ανθρωποθυσίες αντιμετωπίζει η Ουγκάντα και η κυβέρνηση της χώρας προσπάθησε να το αντιμετωπίσει χωρίς γίνει γνωστό στο δυτικό κόσμο. Οι κάτοικοι της χώρας περνούν μια περίοδο... ευημερίας και κάνουν θυσίες για την καλή τους τύχη και για να γίνουν γρήγορα πλούσιοι. Οι μάγοι - γιατροί κάνουν χρυσές δουλειές, πληρώνονται περίπου 500.000 σελίνια της Ουγκάντα για να δώσουν συμβουλές, πόσο μάλλον για μια θυσία. Ένας από αυτούς παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους του BBC τη θυσία σε βωμό για πάνω από 70 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του! Στη χώρα γίνονται διαδηλώσεις για να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο έθιμο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει 120 αγνοούμενα άτομα που μάλλον έχουν πέσει θύματα των μάγων».

Έρχονται και εδώ, ελέω ΠΑΣΟΚ!

Τα αποτρόπαια έθιμά τους, κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα τα φέρουν εδώ! Η πολυπολιτισμικότητα άλλωστε, αλλά και η πολιτική ορθότητα, προϋποθέτουν τη δική μας «ανοχή»!

Και αυτό το γράφουμε, την ώρα που η φονική βία αλλοδαπών κακοποιών (αυτών πάνω στους οποίους ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Σπύρος Βούγιας, η Θεοδώρα Τζάκρη και τα άλλα παιδιά του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ θέλουν να κτίσουν τη Νέα Ελλάδα), κλιμακώνεται, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και σοβαρά τραυματίες!

Ήδη, την ώρα που το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται σε ένα απέραντο ουρητήριο και ορμητήριο εγκληματικών δραστηριοτήτων κατά γηγενών, από τις τριτοκοσμικές ορδές που παρεπιδημούν εκεί (και αυτό πρέπει να το «ανεχτούμε», αλλιώς είμαστε «ρατσιστές» και «ξενόφοβοι»), στο ΠΑΣΟΚ κάνουν τα πλάνα τους και μαζεύουν ονόματα αλλοδαπών, συντονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα στείλουν φέτος στις κάλπες για τους ΟΤΑ τις ορδές των αλλοδαπών που θα γίνουν... «ιθαγενείς»!

Πολιτική ορθότητα...

Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα. Τι μας λείπει; Οι κλειτεριδοκτομές, η πολυγαμία, οι ανθρωποθυσίες, η μαντίλα, η Αλ Κάιντα, οι μιναρέδες, οι καυγάδες σουνιτών και σιιτών, οι καυγάδες Ινδών και Πακιστανών για το Κασμίρ. Έτσι για να εμπλουτιστεί και ο δημόσιος βίος με «εξωτικά» θέματα και γιατί όχι και θεάματα...

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου