Χρήστες OnLine

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

"Εχθρός" της ΕΛ.ΑΣ. ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΥ!
http://www.adonisgeorgiadis.gr/pdf/syllogi_ypografwn.pdf



Από Ελληνικο Φορουμ

Διόλου τυχαία η πρεμούρα των Χρυσοχοϊδιων κύκλων και των συν αυτοίς, να στοχοποιούν έλληνες αστυνομικούς επειδή απλά έκαναν το καθήκον τους.


Το σύνθημα άλλωστε της εχθρικής απέναντι στην ΕΛ.ΑΣ στάση το έριξε ο ίδιος ο πρωθυπουργός όταν βιαστικά και απερίσκεπτα, υπερφαλαγγίζοντας ιατροδικαστές, ανακριτές και κάθε αρμόδιο, στοχοποίησε το ΑΤ της Νίκαιας για το μεταχρονολογημένο θάνατο του βιαστή πακιστανού, και παρά τις περί του αντιθέτου επιστημονικές γνωματεύσεις, ουδέποτε αισθάνθηκε την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από την ΕΛ.ΑΣ που στοχοποίησε και τον ελληνικό λαό που εξόργισε με την απερίσκεπτη τακτική του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε το ΑΤ Ακροπόλεως και η επιλογή δεν ήταν τυχαία.
Το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα, δρα σε μια περιοχή ιδιαίτερα ευαίσθητη και η ασύδοτη δράση του αλλοδαπού εφιάλτη είναι κάτι παραπάνω από προκλητική και επικίνδυνη.
Ο στόχος τους είναι εμφανής.

Το σπάσιμο του «τσαμπουκά» του έλληνα αστυνομικού…
Ο κλονισμός της υπηρεσιακής του αυτοπεποίθησης…
Η καλλιέργεια ενοχικών συναισθημάτων…
Και σε τελευταία ανάλυση η παραίτησή του από την πρωταρχική υποχρέωση που είναι η φροντίδα για την ασφάλεια του έλληνα πολίτη.

Η προσωπική μου μαρτυρία προφανέστατα δεν έχει καμία αξία για τα προαποφασισμένα όπως όλα δείχνουν πορίσματα ενοχής. Είναι όμως και ειλικρινής αλλά και αποκαλυπτική για το ήθος αυτών των ανθρώπων που στοχοποιούνται άδικα.
Προ τετραμήνου, μέσα στο κατακαλόκαιρο στις 7 το απόγευμα και στην οδό Ερμού, το αυτοκίνητό μου έπεσε «θύμα» ενός «δυστυχισμένου» Αφγανού μπροστά στα μάτια των περαστικών με σπασμένο παράθυρο και ένα κλεμμένο κινητό τηλέφωνο. Ο Αφγανός συνελήφθη, οι άνδρες του ΑΤ Ακροπόλεως με ειδοποίησαν στο τηλέφωνο και πήγα στο τμήμα. Η επίσημη δικαιολογία του Αφγανού ήταν ότι πεινούσε και έτσι αποφάσισε να σπάσει αυτοκίνητα προκειμένου να συλληφθεί και να τρώει τσάμπα.


Ζήτησα να με αφήσουν να τον σπάσω στο ξύλο αλλά δε μου το επέτρεψαν.
Παρά την οργή μου προσπάθησαν επίμονα να με πείσουν πως είναι κρατούμενος και οφείλουν να τον προστατεύσουν. Έτσι και έγινε. Εκείνοι τον προστάτευσαν ως κρατούμενο…
Εγώ πήρα αγκαλιά την οργή μου… Φεσώθηκα και μια ζημιά πεντακοσίων ευρώ έτσι για να θριαμβεύσει η πολυπολιτισμικότητα…Και έφυγα.
Αυτό είναι το ήθος των ανδρών του ΑΤ Ακροπόλεως…. Αυτούς τους έλληνες πολίτες επιχειρούν να στοχοποιήσουν…


Σ αυτό τον προσβλητικό για τον ελληνισμό χορό ενοχής πρωτοστατεί η πολιτική ηγεσία του υπουργείου με τον πρωθυπουργό της χώρας και τον αρμόδιο υπουργό να προεξάρχουν…


Αυτή είναι η αλήθεια γυμνή και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για τους ηγέτες μας.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου