Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010

ΑΙΣΧΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!! ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ “ΣΚΗΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ!

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ 22.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ απο το ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑ "ΜΑΛΑΚΑ" ΕΛΛΗΝΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!


>Επιδόματα κοινωνικής αλληλεγγύης μοιράζει η κυβέρνηση (ΑλβανοΣοκ/ΠακιστανοΣοκ/ΜΚΟ) σε χιλιάδες ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και συνεχίζει να δίνει την στιγμή που άνεργοι Έλληνες, επί χρόνια γραμμένοι στον ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ.

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Σε ντοκουμέντο που παρουσίασε το Extra3 , ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 800 EURO ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ...ΣΚΗΝΙΤΕΣ!!!
Στις εφορίες, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ , ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ «ΣΚΗΝΙΤΗΣ» ή «ΔΕΝΔΡΙΤΗΣ».

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΠΥΡΓΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ "ΣΚΗΝΙΤΗΣ". ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ!

ΝΑ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ , ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΡΑΓΚΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΝΕ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου