Χρήστες OnLine

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

ΟΧΙ προφυλακίσεις και διώξεις σε εθνικιστές και πατριώτεςΕίναι απαράδεκτο να μπαινοβγαίνουν σαν αφεντικά μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες όπου υπηρετούν άνθρωποι που έχουν δώσει όρκο στην Ελληνική Σημαία, οι επαγγελματίες υπερασπιστές αυτών που καίνε την Ελληνική Σημαία και να επιβάλλουν διώξεις και κατηγορητήρια.


Οι αντιφασίστες – αντιρατσιστές, που κατευθύνουν τα ζητήματα δημόσιας τάξης, πρέπει να καταλάβουν ότι δεν είναι υπεράνω του νόμου και του Συντάγματος. Μη σπέρνουν θύελλες γιατί θα θερίσουν καταιγίδες.


Εάν νομίζουν ότι με σεμινάρια και μαθήματα αντιρατσισμού από καθηγητές και καθηγήτριες τύπου Άφρα Αλ Σάλεχ, μπορούν μετά να προχωρούν και στην ποινικοποίηση ιδεών και σε διώξεις, είναι πολύ γελασμένοι. Είναι πέρα για πέρα κωμικό και εξόφθαλμα παράλογο να γίνεται μία συμπλοκή και να συλλαμβάνονται ως ένοχοι γι’ αυτήν πρόσωπα μόνον της μίας πλευράς! Και ούτε ένα από την άλλη! Εκτός εάν ζούμε σε ημέρες μιας μαρξιστικής τυραννίας και η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται πλέον στον πατριωτισμό των Ελλήνων.


Είναι απαράδεκτο να μπαινοβγαίνουν σαν αφεντικά μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες όπου υπηρετούν άνθρωποι που έχουν δώσει όρκο στην Ελληνική Σημαία, οι επαγγελματίες υπερασπιστές αυτών που καίνε την Ελληνική Σημαία και να επιβάλλουν διώξεις και κατηγορητήρια.


Αν νομίζουν ότι με τρόπους σαν κι αυτόν καταδιώκοντας ανήλικα παιδιά, μεταξύ των οποίων και έναν 13χρονο, θα καταφέρουν να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες για να αποδεχθούν σαν «έλληνες» με αντισυνταγματικά νομοσχέδια κάθε λογής Ασιάτες και Αφρικανούς ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ!


πηγη


το παιχνίδι ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου