Χρήστες OnLine

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την "Επιτροπή Εθνικής Σωτηρίας" .. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...


Κ αταρχήν,μπορείτε να δείτε το κείμενο της Επιτροπής εδώ.Εκτυπώστε το,ταχυδρομείστε το,μοιράστε το παντού.



Ακόμα καλύτερα,παρέα με το εξαιρετικό άρθρο "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΜΠΡΕΡΟ",που σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή.




-ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ότι η όλη προσπάθεια πρέπει να γίνει ακομμάτιστα:περιμένει κανείς από τους ψηφοφόρους άλλων κομμάτων να υπογράψουν χαρτιά που θα φέρουν το σύμβολο του Λαος ή τη μουτσούνα του Καρατζαφέρη;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!

Γι'αυτό χρειάζεται να τους πείσουμε όλους:τον ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ Πασόκο,που μπορεί να είναι κομματόσκυλο,αλλά νοιάζεται έστω και λίγο για την πατρίδα του.Τον Κομμουνιστή,που πέρα από τα κολλήματά του,δεν τρώει με χρυσά κουτάλια όπως οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και ΑΓΩΝΙΑ για το μέλλον του.ΑΚΟΜΑ και τον αποβλακωμένο Συριζαίο,που το παίζει επαναστάτης:ευκαιρία λοιπόν να επαναστατήσει με μια απλή υπογραφή!

Κυρίως όμως,πρέπει να πείσουμε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ,που επηρεάζονται άμεσα από τα Μμε και τις τάσεις της εποχής:μην περιμένετε από τους δημοσιογραφίσκους να προβάλλουν το εγχείρημα,εκτός αν μυριστούν...φαί (δηλαδή τηλεθέαση)!Γι'αυτό λοιπόν,οφείλουμε να ενημερώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ τους φίλους,τους γνωστούς και τους συγγενείς μας!

Αρχικά,ίσως νομίσουν ότι κινδυνολογούμε,αφού η μιντιακή προπαγάνδα έχει κάνει πολλούς από αυτούς να πιστεύουν ότι όλοι οι μετανάστες είναι "κακόμοιροι":πηγαίντε τους μια βόλτα λοιπόν σε γκετοποιημένη περιοχή ή,ακόμα και στο εμπορικό κέντρο κάθε πόλης,για να δουν ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΠΟΙΚΟΥΣ:μόνο έτσι ίσως ξυπνήσουν τελικά!

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.Παραμερίζουμε για λίγο τα κομματικά πάθη,χωρίς βέβαια να ξεχνάμε συγκεκριμένες απαράδεκτες συμπεριφορές.ΠΡΟΕΧΕΙ ΟΜΩΣ,το συμφέρον της Πατρίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου