Χρήστες OnLine

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο η απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες



"Στο υπουργικό συμβούλιο, το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα, θα τεθούν τα νομοσχέδια για τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε τέκνα νόμιμων μεταναστών, όπως και για το δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές σε μετανάστες, καθώς και σε αλλοδαπούς που διαμένουν μονίμως στην Ελλάδα. Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου θεωρεί τα νομοσχέδια σημαντικά, καθώς έτσι υλοποιούνται ακόμη δύο από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ."
Καθημερινή


Δεσμεύσεις με τις οποίες το 80% του Ελληνικό λαού όχι μονο είναι αντίθετοι αλλά απαιτούν την άμεση απέλαση των λαθρομεταναστών αλλά και των νομιμοποιημένων παράνομα λαθρομεταναστών!



"η τελική πρόταση του υπουργείου Εσωτερικών, που θα τεθεί σε διαβούλευση, προβλέπει να χορηγηθεί η ελληνική ιθαγένεια στα παιδιά με γονείς οι οποίοι παραμένουν επί πενταετία νομίμως στην Ελλάδα. Αλλά και σε όσα δεν γεννήθηκαν, αλλά ζουν σήμερα στη χώρα μας και έχουν παρακολουθήσει τις τρεις πρώτες τάξεις του δημοτικού ή συνολικώς έξι τάξεις ελληνικού σχολείου.


Το δεύτερο νομοσχέδιο προβλέπει τη δυνατότητα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους των δημοτικών –και όχι των περιφερειακών ή των εθνικών– εκλογών σε περίπου 220.000 Ελληνες ομογενείς και αλλοδαπούς οι οποίοι διαμένουν και εργάζονται μονίμως στην Ελλάδα, με τις λεγόμενες ειδικές άδειες αορίστου χρόνου παραμονής, όπως προβλέπει το κοινοτικό δίκαιο." Καθημερινή


Το ΠΑΣΟΚ διευρύνει λοιπόν ακόμη περισσότερο τις δεσμεύσεις του καλύπτοντας όχι μόνο τα γηγενή αλλά και τα αλλογεννή εισαχθέντα παιδιά. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα νομιμοποιηθουν κατ αυτόν τον τρόπο και οι γονείς αυτών των παιδιών νόμιμοι, οι παράνομοι εφόσον στέλνουν τα παιδιά τους σε ελληνικό σχολείο. Φυσικά αυτό είναι το πρώτο βήμα και έπεται συνέχεια νομιμοποιήσεων, και ελληνοποιήσεων λαθρομεταναστών. Η κίνηση αυτή εντάσσεται σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της εθνολογικής ταυτότητας των Ελλήνων που τόσες χιλιάδες χρόνια διατηρήθηκε ανέπαφη παρά τις επιδρομές και την σκλαβιά που υπέστη.



Βέβαια τι παραπάνω μπορούσε να περιμένει κάποιος από ένα πρωθυπουργό που είναι ένα τέταρτο Έλληνας, και πράτει ως Αμερικανός; Τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κανείς από έναν λαο που εν γνώσει των παραπάνω γνωστοποιημένων εξαγγελιών τον ψήφισε; και τώρα δεν έχει βγει στους δρόμους!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου