Χρήστες OnLine

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ - το ξεπουλημα της Ελλαδας.

ο ανθελληνας Παπανδρεου βαζει μπροστα το γερο ξεπουλημα της Ελλαδας. Η χωρα καιγεται απο ακροαριστερους φασιστες τρομοκρατες και ο Παπανδρεου προχωραει γερα στηνωντας κωλο στους Αλβανους, για χαρη των αφεντικων του...


ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΕΩΣ ΤΟ 2014,ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΙΖΑΣ ΕΩΣ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Τις καλύτερες ειδήσεις δια στόματος Γεωργίου Παπανδρέου άκουσε ο Ιλίρ Μέτα για την χώρα του μετά την πρόσφατη επίσκεψη του στην Αθήνα που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εργασιών του Ο.Α.Σ.Ε. του οποίου η Ελλάδα θα ηγείται μέχρι και το τέλος του χρόνου.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός υποσχέθηκε να προωθήσει τα αιτήματα των Αλβανών μεταναστών που αφορούν τον τομέα της ασφάλισης, την απόκτηση άδειας παραμονής και εργασίας και την αναγνώριση των αδειών οδήγησης από τις ελληνικές αρχές.
Η Ελλάδα είπε ο κύριος Παπανδρέου θα ηγηθεί της προσπάθειας για την κατάργηση της βίζας για τους Αλβανούς πολίτες εντός του 2010. Με δηλώσεις του στα αλβανικά Μ.Μ.Ε. ο Ιλίρ Μέτα έμεινε ικανοποιημένος από τις δημόσιες τοποθετήσεις του κυρίου Παπανδρέου και ειδικά από την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης να ενταχθούν τα δυτικά βαλκάνια στην Ευρωπαϊκή Ένωση έως το 1014.
Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι και τις 2 Δεκεμβρίου έχουν διεξαχθεί τρείς συναντήσεις υψηλού επιπέδου ανάμεσα στις κυβερνήσεις των δύο χωρών. 20 και 21 Νοέμβρη ο αναπληρωτής ΥΠ.ΕΞ. Δημήτρης Δρούτσας βρέθηκε στα Τίρανα και είχε συναντήσεις με τους Μπερίσα, Μέτα και τον πρόεδρο της Αλβανίας. Στις 27 Νοεμβρίου ο Αλβανός πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα συναντήθηκε στις Πρέσπες με τον Έλληνα ομόλογο του Γιώργο Παπανδρέου και τον Σκοπιανό πρωθυπουργό. Τις δύο πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη ο Ιλίρ Μέτα Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Αλβανικής κυβέρνησης βρέθηκε στην Αθήνα και είχε συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Συναντήσεις αυτού του επιπέδου σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δεν έχουν συμβεί στο παρελθόν ανάμεσα στις δύο χώρες.

πηγή:nenanews.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου