Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009

Το ότι απελάθηκαν 141.777 μετανάστες το ξέρετε ανθελληνικά σκουλήκια!


...Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ποιος θα μας το πει;
Το ευρωπαϊκό δίκτυο Migreurop καταγράφει σωρεία παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε βάρος χιλιάδων "προσφύγων" που συνελήφθησαν το τελευταίο έτος. Ομαδικές παράνομες απελάσεις, μυστικές επαναπροωθήσεις στα σύνορα, βάρβαρη συμπεριφορά αστυνομικών, παντελής αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια, εκατοντάδες θάνατοι μεταναστών, ανάμεσά τους και παιδιά, συνθέτουν ένα εφιαλτικό σκηνικό τρόμου σε Εβρο και Αιγαίο, που δεν τιμά καθόλου τις ελληνικές αρχές!


ΡΩΤΑΜΕ ΑΘΛΙΟΙ:...
1. Από πότε είναι παράνομο να ασκεί μια χώρα το δικαίωμά της – έστω και πλημμελώς - να μην είναι τα σύνορά της ξέφραγο αμπέλι σαν τον πισινό ορισμένων???


2. Το ότι απελάθηκαν 141.777 μετανάστες το ξέρετε. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες εισέβαλαν απρόσκλητοι στη χώρα μας κατά τη διάρκεια αυτής της διετίας ποιος θα μας το πει???


3. Το ότι συνελήφθησαν 42.834 να παραμένουν παράνομα στην Ελλάδα το ξέρετε. Τον συνολικό αριθμό των εισβολέων που μένουν παράνομα στη χώρα μας ποιος θα μας το πει???

4. Το ότι απελάθηκαν κάποιοι ελάχιστοι στην Τουρκία, έναντι των εκατοντάδων χιλιάδων που έπρεπε να απελαθούν το ξέρετε. Το γιατί ανεχθήκαμε τη δραματική αλλαγή του κοινωνικού ιστού της χώρας διευκολύνοντας την Τουρκία να προωθήσει τις απώτερες επιδιώξεις της ποιος θα μας το πει???


5. Το ότι πέθαναν 1074 πρόσφυγες στο Αιγαίο το ξέρετε. Το γιατί δεν τολμάτε να καταγγείλετε την Τουρκία που μετατρέπουν σκόπιμα οι δουλέμποροί της τα φουσκωτά σε πλωτά φέρετρα για να μεταμορφώνουν τους εισβολείς σε δήθεν «δυστυχισμένους» ναυαγούς ποιος θα μας το πει???


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…

1. Το δουλεμπόριο και τις απαγωγές των «δυστυχισμένων» από «δυστυχισμένους γιατί δεν το καταγγέλλετε???

2. Για τα εγκλήματα των εισβολέων σε βάρος των Ελλήνων πολιτών πότε θα φιλοτιμηθείτε να μιλήσετε???

3. Για την αγανάκτηση αυτού του λαού που διεκδικεί το δικαίωμά του να ζει ανενόχλητος στη χώρα του τι έχετε να πείτε???


4. Για την άλωση των πλέον ευαίσθητων εθνικά περιοχών της χώρας από επικίνδυνους ισλαμιστές εισβολείς πότε νοιαστήκατε???

ΘΕΩΡΟΥΜΕ…
Ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει χρέος απέναντι στον Έλληνα πολίτη να εγκαταλείψει την εθνικά επικίνδυνη πολιτική που μεθοδεύει για τη διαχείριση του λαθρομεταναστευτικού.
Χρέος της πολιτείας είναι ν αφουγκράζεται τη φωνή των πολιτών της, να μην περιφρονεί κατάφωρα την εκφρασμένη κοινωνική συνείδηση που είναι συνείδηση αντίστασης στην επιχειρούμενη άλωση της πατρίδας από τους ξένους εισβολείς.
Καθήκον της είναι να συμπαραταχθεί με το λαό της και όχι με τους θηλυπρεπείς τριχομούρηδες που επιδιώκουν να μετατρέψουν τη χώρα σε πασαρέλα πολυεθνικών καβαλιέρων για να ικανοποιούν τις αρρωστημένες ορέξεις τους.


Ακούστε τη φωνή του ελληνικού λαού και μην ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου.
Μην οδηγείτε την κατάσταση στα άκρα και εξωθήσετε το λαό να βγει στους δρόμους γιατί τότε θα είστε υπόλογοι για τις μαύρες μέρες που θα ξημερώσουν για τον τόπο.ellinikoforum

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου