Χρήστες OnLine

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Οι πυρήνες «Βορείων Προαστίων» και η… γιάφκα της Αντιγόνης

Τα “παιδιά” με τις κατσαρόλες και τις… βιλάρες!‏



Προχθές τα ξημερώματα συνελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής η 22χρονη Α. Χ. κοντά στην περιοχή του Πολυτεχνείου αφού είχαν ταυτοποιηθεί αποτυπώματά της στη γιάφκα της οργάνωσης “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς” στο Χαλάνδρι. Της οργάνωσης που έχει συνδέσει τ’ όνομά της με τις βόμβες που τοποθετούνται μέσα σε χύτρες και χτύπησε μόλις εχτές το σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.


Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για επεισόδια με αναρχικούς. Στην φωτογραφία βλέπετε το σπίτι της… αναρχικής Αντιγόνης στην Πεντέλη! Προστίθεται λοιπόν κι αυτή στην μακριά λίστα των “επαναστατημένων νιάτων” των Εξαρχείων (και των βορείων προαστίων παράλληλα) που με τα λεφτά των μπαμπάδων τους την έχουν δεί… επαναστάτες! Θα ήταν ενδιαφέρον αν στην θέση των αυτοκινήτων και των μαγαζιών του κοσμάκη που με τόση ευκολία έκαναν στάχτη τον περασμένο Δεκέμβρη τα συγκεκριμένα καλομαθημένα κωλόπαιδα, έκαιγαν πρώτα τα δικά τους σπίτια ως συμβολική ενέργεια για την πάταξη του καπιταλισμού!


Επιπλέον, δεν μας προξενεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι τα άτομα που ανήκουν στον αναρχικό χώρο είναι τα ίδια που επανδρώνουν και τις τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα.


Εάν μάλιστα ήθελαν πραγματικά οι διωκτικές αρχές να εξαρθρώσουν την τρομοκρατία, θα έβρισκαν πολλούς από τους καταζητούμενους και τους πρόσφατα “επικηρυγμένους” εντός των πανεπιστημιακών ασύλων, τα οποία ξεκάθαρα πιά βλέπουμε πως αποτελούν την καλύτερη κρυψώνα για κάθε επίδοξο τρομοκράτη!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρχισαν οι συλλήψεις… «ακροδεξιών» για την τρομοκρατία





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου