Χρήστες OnLine

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ! ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ!


ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΜΕ! ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ! ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!


Κεραυνός εν αιθρία ήταν η πρόταση και η αποδοχή από το σύνολο των μελών της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ που μπορεί να οδηγήσει σε εκλογές τον Μάρτιο του 2010.

Δεν θα ψηφίσουμε Παπούλια είπε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ αν η Κυβέρνηση των δοσίλογων που κυβερνά σήμερα, προχωρήσει στις αντεθνικές ενέργειες που έχει εξαγγείλει όπως νομιμοποίηση, ελληνοποίηση και δικαίωμα ψήφου στους λαθρομετανάστες, αποδοχή του ονόματος Μακεδονία έστω και σαν συνθετικό όνομα (Βόρεια, Άνω Μακεδονία κλπ) στους Σκοπιανούς, στήριξη της Τουρκίας στην είσοδο της στην Ε.Ε. η οποία θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για την Ελλάδα με την εισροή εκατομμυρίων Τούρκων σε αυτή.

Και μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί με δεδομένο ότι το ΚΚΕ δεν ψηφίζει στίς εκλογές Προέδρων Δημοκρατίας, οι 160 ψήφοι του ΠΑΣΟΚ + οι 14 του ΣΥΡΙΖΑ μας κάνουν 174 και χρειάζονται 181 για να εκλεγεί νέος Πρόεδρος.

Να δούμε λοιπόν τι θα κάνει τώρα η Ν.Δ., θα έρθει μαζί μας να ρίξουμε το ΠΑΣΟΚ και να σώσουμε την πατρίδα ή θα συνδράμει στο ξεπούλημα της και στη διαιώνιση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία;


Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα κυρίες και κύριοι της ΝΔ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου