Χρήστες OnLine

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Εγκαίνια ιδιόκτητων γραφείων του Ουρανίου Τόξου στην Έδεσσα με ταυτόχρονο μπαράζ πληρωμένης προπαγάνδας σε όλα τα επίπεδα.



Συνέχεια από εδώ κι εδώ

Με τον Γιωργάκη-Βαλλιανάτο Παπανδρέου στην εξουσία, τους Σκοπιανούς Οικολόγους-Πράσινους στην Ευρωβουλή και παραλίγο με υπουργείο, με την Δραγώνα-Ρεπούση και τη Διαμαντοπούλου-Bilderberg στο Υπουργείο Παιδείας η Ελλάδα παίζει ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ και μάλιστα πληρώνει τους παχυλούς μισθούς των χειρότερων εχθρών της.


Όπως ακριβώς κάνει η Ιταλική Μαφία. Με τα λεφτά των "προστατευόμενων" αγοράζει ακόμα καλύτερα όπλα και λαδώνει τη δικαιοσύνη για να εξασφαλίσει διαρκή ασυλία.

Έτσι κι εμείς, όχι μόνον πληρώνουμε την ΜΑΦΙΑ που μας κυβερνά, όχι μόνο της επιτρέψαμε να διαθέτει ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΥΛΙΑ από τον νόμο αλλά πληρώνουμε και τους χιλιάδες αστυνομικούς που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ αυτήν την μαφία από εμάς οποιονδήποτε θελήσει να πάρει τον νόμο στα χέρια του. Και τους ληστές του ιδρώτα μας και τους γενίτσαρους της χώρας , έχουν καταφέρει να τους πληρώνουμε εμείς οι ίδιοι.

Ακούστε παρακάτω ΑΚΟΜΑ έναν ΠΡΑΚΤΟΡΑ που βγάζει το μεροκαματάκι του εις βάρος των δικών μας συμφερόντων. Λέγεται Γιώργος Παπαδάκης και η μάνα του είναι αυτό ακριβώς που όλοι φανταστήκατε.




Στην Έδεσσα, και σε ιδιόκτητο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης τοποθετήθηκε η Σκοπιανή πινακίδα του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ και πλέον απέκτησαν τον δικό τους χώρο όπου θα μπορούν να συγκεντρώνουν πληροφορίες, φωτογραφίες που θα διοχετεύονται στα αφεντικά τους αλλά και στην κυβέρνηση Παπανδρέου που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ χρόνια τώρα τους συγκεκριμένους γενίτσαρους.

Η κίνηση αυτή έγινε σε απάντηση πολλών προβληματισμένων φιλοσκοπιανών που έβλεπαν τις ενισχύσεις των Σκοπιανών μεταναστών να μετατρέπονται σταθερά σε τζιπ εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ κι όχι σε δράση υπέρ του κράτους των Σκοπίων.

Για να καλμάρουν λίγο οι Σκοπιανοί της Διασποράς που εδώ και 50 χρόνια καταληστεύονται από τα "γεράκια" κι επαγγελματίες "καταπιεσμένους" με την υπόσχεση να γίνουν οικοπεδούχοι στη Χαλκιδική προχώρησαν, ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΝΤΑ, στην δημιουργία γραφείων και στην πολη της Έδεσσας όπου στο παρελθόν και ΠΑΣΟΚΟΙ ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ και ΑΝΤΙ-ΔΗΜΑΡΧΟΙ ενίσχυσαν με κάθε τρόπο το κόμμα των γενίτσαρων αλλά και των οπαδών του στην περιοχή.

Το περίφημο αυτό φιλοσκοπιανό Δημοτικό Συμβούλιο έχει ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ όλες τις προτομές των ντόπιων Μακεδονομάχων με πρόσχημα την αναμόρφωση των δημόσιων χώρων.

πηγή:
macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου